In Nieuws, Nieuws Jodan Boys 1

Aankomende dinsdag neemt Jodan Boys  het, op sportpark Ter Specke, op tegen de kersverse Tweededivisionist  FC Lisse. De formatie van trainer Robbert de Ruiter wist vorig seizoen in de nacompetitie promotie af te dwingen ten koste van Harkemase Boys.  Net als Jodan Boys bestaat de voorbereiding van FC Lisse ook uit twee blokken. In de tweede voorbereidingsperiode speelde Lisse twee wedstrijden. De eerste wedstrijd ging verloren tegen Jong ADO Den Haag. Afgelopen zaterdag werd er overtuigend van derdedivisionist Magreb’90 gewonnen met maar liefst 5-0.

Jodan Boys speelde dit weekend tegen Jong Sparta en deed dit bij vlagen zeker niet onverdienstelijk. Drie minuten voor tijd was de wedstrijd nog in evenwicht met 2-2 score. Maar helaas wisten de Kasteelheren in de staart van de wedstrijd nog tweemaal te scoren waardoor de wedstrijd in een 2-4 nederlaag eindigde. Komende dinsdag weer een nieuwe kans om verder op elkaar in gespeeld te raken en resultaat neer te zetten. Komt allen naar Lisse om de mannen aan te moedigen! De wedstrijd begint om 20.00 uur!