In Nieuws, Nieuws Jodan Boys 1

Aankomende zaterdag neemt Jodan Boys het, op het terrein van Geinoord, op tegen derdedivisionist Capelle. Omdat Capelle aankomend weekend op trainingskamp is in de regio Utrecht, wordt de wedstrijd in Nieuwegein gespeeld en niet op sportpark ’t Slot.

Het is alweer even geleden dat Jodan Boys en Capelle elkaar troffen. In het seizoen 2012- 2013 werd er twee keer met 2-0 verloren. In het seizoen 2014-2015 stonden beide ploegen in de halve finale van de Rijnmond Cup tegenover elkaar. Toen wist Jodan Boys de Slotbewoners met 2-0 te verslaan.

Saillant detail is dat tijdens deze wedstrijd het een weerzien is  met onze oud-speler Jorn van Lunteren die vanaf dit seizoen in het groen zwart speelt. Jorn speelde drie seizoenen voor onze club en kwam afgelopen seizoen uit voor Rijnsburgse Boys.

Capelle is al een aantal weken in de voorbereiding op het nieuwe seizoen en speelde één wedstrijd. De ploeg van trainer Winand  van Loon speelde net als Jodan Boys tegen FC Rotterdam Oost, deze wedstrijd werd met 5-0 gewonnen door Capelle.

Jodan Boys is afgelopen maandag gestart met het tweede deel van de voorbereiding. Vanaf deze week wordt er weer drie keer per week getraind. Zaterdag is het weer een mooie kans voor de spelers om zich te laten zien tegen een sterke tegenstander. De wedstrijd begint om 14.30 uur bij Geinoord op Parkhout 1 in Nieuwegein