In Nieuws, Nieuws Voetbaltechnische Commissie

Beste trainers, spelers, ouders,

Hierbij treffen jullie de trainingsschema’s aan voor seizoen 2017/2018.

Dit jaar is het uitgangspunt geweest om elk team zijn/haar aantal trainingen op kunstgras te kunnen laten invullen. Hiervoor gaan we voor het eerst in jaren de vrijdag structureel gebruiken als trainingsdag. Echter we hebben ook grasvelden en in de voorbereidingen op het definitief maken van de trainingsschema’s hebben een aantal teams aangegeven ook op gras te willen trainen om zodoende een andere trainingstijd/dag te realiseren. Daar waar dat kan is hier ook rekening mee gehouden.

Omdat de velden bij aanvang van het seizoen beschikbaar en goed zijn starten we met het 5 veldenschema. Hier kan uiteraard gedurende het seizoen verandering in komen door de gesteldheid van de velden. LET OP ; bij aanvang van het seizoen is veld 6 nog niet beschikbaar voor training. Op donderdag zal dus tm 28 augustus  moeten worden uitgeweken ; van veld 6 naar veld 3 op  het Jodan Boys complex

Voor de goede orde ; vriendschappelijke wedstrijden kunnen nooit te kosten gaan van  trainingen van andere teams (mits door trainers/HJO onderling afgestemd).

Tijdens de training wordt de basis gelegd voor een goede ontwikkeling als speler. Wees dus op tijd, heb een goede teamgeest en train gefocust. Veel succes met de trainingen.

Met vriendelijke groet,

De voetbaltechnische commissie
CVV De Jodan Boys

Klik hier voor de laatste trainingsschema’s