In Nieuws Jodan Boys 1

Het was even stil aan het spelersfront, maar achter de schermen is keihard gewerkt aan de samenstelling van de voorlopige A-selectie van Jodan Boys voor het seizoen ‘17/’18.De stichting Topvoetbal is blij met het resultaat van deze inspanningen en heeft veel vertrouwen in de spelers- en begeleidingsgroep.

Ruimte voor doorstroming eigen jeugd

We hechten er veel waarde aan dat er binnen de A-selectie ruimte is voor doorstroming van eigen (jeugd)spelers. Daarom zijn we er trots op te kunnen melden dat er 4 spelers van het 3e elftal (Esli Begeer, Merijn Smid, Bilal El Boayadi en Mounir Almossaoui) en 3 spelers van JO 19-1 (Nadir Mohandis, Falco de Lange en Yusuf Kama) doorstromen naar de voorlopige A-selectie.

Talentvolle jonge keepers

Door het vertrek van keepers Tim van der Linden en Davey van den Berg waren er twee vacatures voor doelmannen. Deze hebben we ingevuld door twee talentvolle jonge keepers te contracteren. Mathijs Swaneveld uit Schoonhoven is momenteel keeper bij Sparta Rotterdam O19. Sven Scholte komt over van FC Dordrecht O19. Zij moeten de concurrentiestrijd met elkaar en met Marvin Straver aan gaan. Wij heten beide jongens van harte welkom en wensen hen veel succes en plezier!

Ambitieuze regiospelers

Verder zijn er enkele ambitieuze spelers uit de regio die zich bij Jodan Boys verder willen gaan ontwikkelen. De jonge spits Harold Vrolijk maakt aan de lopende band doelpunten voor 3e klasser Perkouw. Harold woont in Gouda en hoopt zo snel mogelijk speelminuten te gaan maken in Jodan Boys 1. Revelino Janga keert na een korte periode van afwezigheid terug op sportcomplex Oosterwei. Reau Waandels, de broer van spits Fanny, woonde en speelde de afgelopen jaren in België. Hij doorliep de jeugdopleiding bij Alphense Boys. Mike Sluiter is aanvoerder van DONK 1. Als linker centrale verdediger wil hij bij Jodan Boys gaan kijken waar zijn persoonlijke top ligt. Welkom allemaal bij Jodan Boys!

Voorlopige A-selectie

De voorlopige A-selectie voor het seizoen ‘17/’18 ziet er als volgt uit:

 • Mathijs Swaneveld (komt over van Sparta Rotterdam JO 19-1)
 • Sven Scholte (komt over van FC Dordrecht JO 19-1)
 • Esli Begeer (nu Jodan Boys 3)
 • Merijn Smid (nu Jodan Boys 3)
 • Bilal El Boayadi (nu Jodan Boys 3)
 • Mounir Almossaoui (nu Jodan Boys 3)
 • Mike Sluiter (komt over van DONK)
 • Reau Waandels (komt over vanuit België)
 • Revelino Janga (komt over van vv Montfoort)
 • Harold Vrolijk (komt over van vv Perkouw)
 • Korstiaan Schuilenburg
 • Noamen Benjafaar
 • Nadir Mohandis (nu Jodan Boys JO19-1)
 • Falco de Lange (nu Jodan Boys JO19-1)
 • Yusuf Kama (nu Jodan Boys JO19-1)
 • Roald Heerkens
 • Patrick Fonseca (komt over van vv Smitshoek)
 • Enzo Huntink
 • Rayvano Salhuteru
 • Kevin Quint
 • Gilliomar Leona (komt over van vv Smitshoek)
 • Leroy Brank
 • Omar El Haddoti
 • Levi Marengo (tot medio 2019)
 • Elliot Pattinama
 • Mark Veerman (komt over van vv Noordwijk)
 • Kevin de Vries (komt over van Xerxes DZB)
 • Mo Bellahcen
 • Mo Faouzi (komt over van SC Feyenoord, tot medio 2019)
 • Dirk Pieter Rietveld (tot medio 2019)
 • Michel Verkaik
 • Marvin Straver
 • Fanny Waandels
 • Bradley El Idrissi
 • Romario dos Santos (tot medio 2019)

Via de website en social media houden we u de komende periode op de hoogte van de ontwikkelingen.