In Nieuws

Afgelopen week is Piet Bouter (91) overleden. Hij was het één na oudste lid van Jodan Boys. Hij is in 1938 (op zijn 12e) lid geworden en is dat altijd gebleven. Bijna net zo lang als Jodan Boys bestaat (want opgericht in 1934).

Hij was begin jaren 50 keeper van Jodan Boys 1. Toen speelde Jodan Boys nog op het complex aan de Nieuwe Vaart in de wijk Nieuwe Park. Zijn voetbalschoenen (met houten noppen en in maat 52) hangen nog in de oude kantine.

Nadat hij zelf gestopt was, werd hij een soort ‘suikeroom’ voor het eerste. Hij regelde dan onder andere reisjes naar het buitenland voor de selectie.

Piet Bouter was zelfs tot voor kort nog langs de lijn te vinden als het eerste thuis voetbalde. Hij was een zeer gewaardeerd en een graag gezien lid. Het was een persoonlijkheid en een Jodan Boys man in hart en nieren.

Begrafenis

Vrijdag 14 april is er gelegenheid tot afscheid nemen en om de familie te condoleren. Van 19.00 – 20.00 uur In de Plaza van Gouwestein, Van Bergen IJzendoornpark 7 in Gouda.

Op dinsdag 18 april om 11.30 uur is de begrafenis van Piet Bouter op begraafplaats IJsselhof, Goejanverwelledijk 6 in Gouda. Ook na afloop kunt u de familie nog condoleren.