In Nieuws Jodan Boys 1

Er is weer mooi spelersnieuws te melden vanuit de Stichting Topvoetbal. Vleugelaanvaller Gilliomar Leona komt deze zomer over van competitiegenoot Smitshoek. Leroy Brank, Omar El Haddoti en Levi Marengo verlengden hun contract. Adil Akanioui besloot over te stappen naar SC Feyenoord.

Gilliomar Leona

Deze 29-jarige vleugelaanvaller speelt al lange tijd bij Smitshoek. In zijn jeugd kwam hij o.a. uit voor onze opleidingspartner Excelsior. Gilliomar is snel, kan makkelijk passeren en heeft een goed schot. Niet voor niets werd hij onlangs opgeroepen voor het Arubaanse nationale elftal. We wensen Gilliomar heel veel succes en plezier toe bij Jodan Boys!

Leroy Brank, Omar El Haddoti en Levi Marengo

Deze middenvelders verlengden de afgelopen week allemaal hun contract. Aanvoerder Leroy Brank gaat alweer zijn negende seizoen in op sportcomplex Oosterwei. Voor de jonge Omar El Haddoti, al sinds de F-pupillen lid van onze club, wordt het zijn tweede seizoen als lid van de A-selectie. Hij maakt een uitstekende ontwikkeling door en hoopt komend jaar steeds meer minuten te mogen maken in het eerste elftal. De technisch vaardige Levi Marengo verlengde zijn contract met twee seizoenen. Hij heeft het naar eigen zeggen bijzonder naar zijn zin in Gouda.

Adil Akanioui

Na dit seizoen stapt Adil Akanioui over naar SC Feyenoord. We wensen Adil veel succes met deze nieuwe uitdaging.

 • Gilliomar Leona (komt over van vv Smitshoek)
 • Leroy Brank
 • Omar El Haddoti
 • Levi Marengo (tot medio 2019)
 • Elliot Pattinama
 • Mark Veerman (komt over van vv Noordwijk)
 • Kevin de Vries (komt over van Xerxes DZB)
 • Mo Bellahcen
 • Mo Faouzi (komt over van SC Feyenoord, tot medio 2019)
 • Dirk Pieter Rietveld (tot medio 2019)
 • Michel Verkaik
 • Marvin Straver
 • Fanny Waandels
 • Bradley El Idrissi
 • Romario dos Santos (tot medio 2019)

Via de website en social media houden we u de komende periode op de hoogte van de ontwikkelingen.