In Nieuws

Elliot Pattinama heeft deze week zijn contract bij Jodan Boys met één seizoen verlengd. Teammanager Maarten Westerduin wordt met ingang van komend seizoen Coördinator Topvoetbal. Joop Kempers keert terug in zijn oude rol bij onze club en volgt Maarten op.

Elliot Pattinama

Deze 26-jarige aanvallende middenvelder is bezig aan zijn eerste seizoen bij Jodan Boys. Zijn fraaie traptechniek en tactisch inzicht brachten hem al tot 6 competitietreffers. Elliot hoopt komend seizoen de vaste keuze als schaduwspits te zijn in het team van trainer Dennis van den IJssel. We hebben veel vertrouwen in de capaciteiten van Elliot en zijn dan ook erg blij dat hij langer bij ons blijft.

Maarten Westerduin

Teammanager Maarten Westerduin, tevens bekend van de interviews met Gerard Ekdom op Radio 2, krijgt met ingang van komend seizoen een nieuwe rol bij Jodan Boys. Als Coördinator Topvoetbal wordt hij de organisatorische spin in het web. Samen met de teammanagers van de selectieteams gaat Maarten zorgen voor optimale randvoorwaarden. Zaken als budgetbeheer, bewaken van de Jodan Boys-cultuur en begeleiden van sociaal-maatschappelijke projecten vallen komend jaar in zijn portefeuille.

Joop Kempers

De nieuwe functie van Maarten Westerduin leidde er toe dat we op zoek moesten naar een nieuwe teammanager bij Jodan Boys 1. Toen Joop Kempers, eerder al actief in deze rol, aankondigde weer iets bij de club te willen gaan doen, vielen de puzzelstukjes mooi in elkaar. Joop is organisatorisch ijzersterk en kan met zijn humor en enthousiasme ongetwijfeld een waardevolle bijdrage leveren aan de ambitieuze doelstellingen voor de komende periode.

Voorlopige A-selectie

De voorlopige A-selectie voor het seizoen ‘17/’18 ziet er als volgt uit:

 • Elliot Pattinama
 • Mark Veerman (komt over van vv Noordwijk)
 • Kevin de Vries (komt over van Xerxes DZB)
 • Mo Bellahcen
 • Mo Faouzi (komt over van SC Feyenoord, tot medio 2019)
 • Dirk Pieter Rietveld (tot medio 2019)
 • Michel Verkaik
 • Marvin Straver
 • Fanny Waandels
 • Bradley El Idrissi
 • Romario dos Santos (tot medio 2019)

Via de website en social media houden we u de komende periode op de hoogte van de ontwikkelingen.