In Nieuws

Uitnodiging voor al onze leiders en trainers

Op woensdag 22 februari 2017 hebben we voor al onze trainers, leiders en bestuurs- & commissieleden iets heel bijzonders!

Dan vindt in onze kantine de voorstelling ‘Dat schiet lekker op zo!’ plaats. Een humoristische voorstelling, over hoe we kunnen zorgen dat de prestaties verbeteren en de club sterker wordt. Meld je nu aan via www.datschietlekkeropzo.nl.

In de voorstelling, met een lach maar ook een traan, vertelt een vader over wat hij allemaal meemaakt, thuis en bij de club van zijn zoon waar hij ook de coach van is. Zijn zoon overweegt te stoppen met sporten. En ook de relatie met zijn tweede vrouw vertoont scheurtjes……….

De voorstelling is gebaseerd op de theatervoorstellingen ‘Wel winnen, hè!’ en ‘En nou is het afgelopen!’ waar al zo’n 100.000 mensen van genoten hebben. Die voorstellingen worden omarmd door NOC*NSF en 42 sportbonden. De reacties zijn zeer enthousiast. Heb je die voorstellingen nog niet gezien, kom dan zeker kijken!

De voorstelling voor onze trainers, leiders en bestuurs- & commissieleden is dus op woensdag 22 februari 2017, in onze eigen kantine. (Dug-inn) De inloop is vanaf 19.30 uur, de voorstelling zelf begint om 20.00 uur en duurt ruim een uur (zonder pauze). Na afloop is er gelegenheid om na te praten.

De toegang is gratis mits je je van te voren aanmeldt via www.datschietlekkeropzo.nl. Daar is ook meer informatie over de voorstelling te vinden.

Tot de 22e. Het wordt echt een bijzondere avond.

Bestuur CVV De Jodan Boys