In Nieuws

Jodan Boys heeft gisteren op het Gouds sportgala drie prijzen in ontvangst mogen nemen.

Als eerst kwam de vrijwilligersprijs ten deel aan een aantal belangrijke vrijwilligers die actief zijn bij de Goudse sportverenigingen. Zo ontvingen vrijwilligers van AV Gouda, Langlauf Gouda en Taekwondoo Akabbouz prijzen, maar ook Francien de Bruin van Jodan Boys. Zij is reeds vele jaren actief achter de kassa op zaterdag en een bekend gezicht voor alle toeschouwers op sportpark Oosterwei. Aangezien Francien de Bruin zelf niet aanwezig was, nam voorzitter Marco Kastelein namens haar de prijs in ontvangst

De avond in sportcentrum de Mammoet werd verder voorzien van muziek, dans en acrobatiek. Spelers en staf van Jodan Boys genoten al zichtbaar, maar de spanning was er ook wel een beetje bij velen. Zou Jodan Boys de andere genomineerden (Schaken en reddend zwemmen) achter zich kunnen laten?

De eerste prijs voor Jodan Boys 1 kwam vervolgens door de uitgebrachte stemmen. Jodan Boys teammanager Maarten Westerduin mocht de publieksprijs in ontvangst nemen. Deze prijs werd voor de eerste keer uitgereikt en hier had Jodan Boys dus de primeur.

Als laatst kwamen de genomineerden voor sportploeg van het jaar op het podium in sportcentrum de Mammoet. Jodan Boys trok uiteindelijk aan het langste eind en dus was de derde prijs voor Jodan Boys binnen.

Een prachtige prestatie en daarmee erkenning voor het prachtige resultaat van Jodan Boys dit seizoen in de landelijke KNVB beker! Aanvoerder Leroy Brank (foto boven) toont trots de prijzen aan het einde van de avond.