In Nieuws

De Stichting Topvoetbal is afgelopen week gestart met de eerste individuele gesprekken met spelers voor het seizoen ‘17/’18. Niet zonder resultaat, want Marvin Straver, Fanny Waandels, Bradley El Idrissi en Romario dos Santos (2 jaar) verlengden hun contract bij Jodan Boys. Tweede keeper Tim van der Linden verlaat Jodan Boys na dit seizoen. Bram van Loon stopt met prestatievoetbal en gaat zich nadrukkelijker richten op zijn maatschappelijke carrière.

Passie, ambitie en ontwikkeling

Dat zijn de drie belangrijkste peilers onder het driejarenplan dat Jodan Boys 1 in de komende drie seizoenen richting de 3e divisie moet gaan brengen. Marvin, Fanny, Bradley en Romario zijn enthousiast over de plannen voor de komende jaren en blijven de club daarom trouw. Romario, die vanaf de F-pupillen bij Jodan Boys speelt, verlengt zijn verbintenis zelfs met twee seizoenen. Iets wat goed past bij de ambitie om ook de komende jaren een herkenbaar Jodan Boys 1 te formeren, waar altijd ruimte is voor spelers uit de eigen opleiding.

Bram van Loon en Tim van der Linden

Deze spelers hebben kenbaar gemaakt komend seizoen geen onderdeel meer uit te maken van de A-selectie van Jodan Boys. Clubicoon Bram van Loon gaat meer tijd vrijmaken voor werk en studie. Waarschijnlijk gaat hij zijn carrière vervolgen in een lager seniorenteam bij onze vereniging. Tim van der Linden wil na twee seizoen te hebben gefungeerd als tweede keeper de stap gaan maken naar een club waar hij de vaste nummer 1 kan worden. De stichting Topvoetbal betreurt maar respecteert de keuze van deze spelers en dankt hen alvast hartelijk voor de bewezen diensten. T.z.t. zal er op passende wijze afscheid worden genomen.

Voorlopige A-selectie ‘17/’18:

  • Marvin Straver
  • Fanny Waandels
  • Bradley El Idrissi
  • Romario dos Santos (tot medio 2019)

Via de website en social media houden we u de komende periode op de hoogte van de ontwikkelingen.