In Nieuws

Doe je boodschappen bij Jumbo Sportlaan en help Jodan Boys aan nieuwe ballen. Van 8 februari tot en met 14 maart organiseert de Jumbo aan de Sportlaan namelijk de actie ‘Sparen voor je Sportvereniging’. Iedereen die boodschappen doet krijgt voor elke 10 euro een ‘sportpunt’ met een code.

Doe mee!

Op de website www.jumbosparenvoorjesportvereniging.nl kun je heel eenvoudig de punten aan Jodan Boys geven. Dat gaat zo: bij stap 1 vul je Jodan Boys in, je klikt dan op de blauwe balk met CVV De Jodan Boys en je vult bij stap 2 de code(s) in. Lukt het niet? Lever dan je codes in bij de commissiekamer bij Jodan Boys.

Wij willen graag sparen voor nieuwe ballen. Hoe meer punten we verzamelen als Jodan Boys, hoe meer nieuwe ballen we kunnen kopen.

Meer clubs

Naast Jodan Boys doen er nog een aantal andere sportverenigingen uit de regio mee. Aan het einde van de actie verdeelt Jumbo het beschikbare budget (5000 euro!) over alle deelnemende sportverenigingen op basis van het aantal ontvangen sportpunten. Iedere sportvereniging krijgt dan een cheque uitgereikt waarmee aankopen (zonder of met bijbetaling) kunnen worden gedaan uit een grote selectie (sport)artikelen van sport- en speeltoestellen leveranciers.