In Nieuws

De Nieuwjaarsbijeenkomst op zaterdag 14 januari was met zo’n 100 aanwezigen een gezellig samen zijn. Vele handen werden geschud en iedereen kreeg de beste wensen. Voorzitter Marco Kastelein sprak in zijn nieuwjaarstoespraak over het mooie jaar dat achter ons ligt, op tal van vlakken. “Het was een jaar van saamhorigheid en grote inzet. Jodan Boys is met ruim 1400 leden een grote familie met veel warmte en veel interne communicatie.”

Hij roemde de prestaties in de KNVB-beker, maar ook de kampioenschappen of promoties van diverse (jeugd)teams. Maar hij stond ook stil bij de minder mooie momenten zoals het overlijden van Han Heerkens, die jarenlang zoveel heeft betekend voor de club.

Uiteraard blikte Marco ook vooruit op 2017 op sportief en maatschappelijk vlak. Het gezamenlijke beleidsplan van de drie besturen, maar ook de ambities om met Jodan Boys 1 derde divisie te spelen.

Vrijwilligers van het jaar

Zoals elk jaar werden er ook weer vrijwilligers van het jaar gehuldigd. Zo’n 350 mensen zijn vele uren actief binnen de club. Niet iedereen kan elk jaar in het zonnetje worden gezet, maar dit jaar geldt dat wel voor Marcelle Hartenhof, Johan Kortleven, Edward van de Water en Anton Heuvelman. Marco had mooie woorden voor hen en een bos bloemen.

Daarna bracht onze voorzitter met een druk op de knop de nieuwe lichtinstallatie in gebruik (zie ander bericht op deze site) en bracht een toost uit op het nieuwe jaar.