In Nieuws

Jodan Boys heeft een ambitieus voetbaltechnisch beleidsplan ontwikkeld, waarin promoveren naar de derde divisie met Jodan Boys 1 één van de doelen is. Dat willen we bereiken met zoveel mogelijk eigen jeugdspelers. Een goede jeugdopleiding vormt daarvoor de basis. Daar zet Jodan Boys al jaren vol op in. We worden daar als club om geroemd in het veld.

Jeugdopleiding

We worden niet alleen met ons eerste elftal, maar zeker ook met onze jeugdopleiding onmiskenbaar als de meest toonaangevende club uit de Goudse regio gezien. We spelen nu met alle hoogste selectieteams van D t/m A op divisieniveau. Een prestatie waar de afgelopen jaren hard voor gewerkt is en waar we trots op mogen zijn.

Kaboutervoetbal

Dit seizoen zijn we gestart met kaboutervoetbal voor 4- en 5-jarige jongens en meisjes. Hierdoor wordt het opleidingstraject verlengd en beantwoorden we de toenemende vraag naar deze spelvorm.

Hoofd jeugdopleiding

Jack Harmsen is als hoofd jeugdopleiding verantwoordelijk voor de hele opleidingslijn van kabouters tot en met Jodan Boys 2. Hij wordt hierbij ondersteund door Henk van Hof. Op die manier kunnen we borgen dat er op iedere trainingsavond een professional aanwezig is.