In Nieuws Jodan Boys 1

Bij de wedstrijd Vitesse- Jodan Boys betaal je met een betaalkaart, genaamd de GelreDome Wallet. Hiermee kun je afrekenen bij de horecaoutlets in GelreDome in Arnhem.

Betaalkaarten kunnen voor en tijdens  de wedstrijd worden gekocht bij de automaten. Je drankje afrekenen doe je  door je kaart voor de kaartlezer te houden bij de kassa. Je kunt je kaart ook opladen tijdens de wedstrijden of evenementen bij de oplaadpunten.

Je kunt de kaart persoonlijk maken en opladen door deze te registreren via de website www.gelredome.nl, hier vind je ook de antwoorden op de meest gestelde vragen over de betaalkaart.
Als je je kaart hebt geregistreerd kun je deze bij verlies of diefstal ook blokkeren, zodat je saldo niet verloren gaat. Het tegoed op je betaalkaart kan je ook tijdens andere evenementen in GelreDome gebruiken. Opwaarderen kan eenvoudig via Ideal of met je creditcard.