In Blogs

Door Arnoud Rijneveld

Het is oktober en we zijn alweer even onderweg met het nieuwe seizoen. De eerste minuten liggen alweer achter ons, net zoals de eerste overwinningen (hopelijk) en wellicht het eerste puntenverlies. Als ik naar mijn eigen team kijk, is ons bekeravontuur alweer voorbij en zijn de eerste blessuregevallen alweer aanwezig, maar is er vooral veel gezelligheid. Voor mij is dat toch de basis van waarom ik nog voetbal en waar ik op zaterdag mijn plezier uithaal.

Als club hebben we als doel het beoefenen en bevorderen van de voetbalsport. Hierbij behoren uiteraard het organiseren van trainingen en wedstrijden, maar er komen nog veel andere activiteiten bij kijken die mede bijdragen aan mijn plezier!  Elke wedstrijdzaterdag kom ik weer in aanmerking met allerlei activiteiten of zaken die ik eigenlijk als vanzelfsprekend ervaar als ik ga voetballen. Ik verwacht dat de club open is, mijn fiets / auto kan parkeren, dat er een kleedkamer beschikbaar is, dat ik een drankje/broodje kan kopen, dat ik een sleutel kan ophalen, dat er een scheidsrechter is, dat de ballen opgepompt kunnen worden, dat de lijnen (in geval van gras) op het veld staan, dat in de rust een bakje thee voorradig is en dat ik na afloop kan douchen. En dan vergeet ik nog heel veel zaken die moeten gebeuren. De lijst is te lang om op te noemen.

Ik ben blij dat er veel mensen hierbij een handje helpen en dat het lukt om veel leden een plezierige en een sportieve zaterdag te bezorgen. Als bestuurslid senioren en vrouwen draag ik mijn steentje bij, o.a. door te zorgen dat voor deze geleding de zaken soepel lopen. Mooi voorbeeld is de vrijwilligersregeling waarbij we trots kunnen zijn hoe dit is opgepakt binnen deze geledingen. Ik hoop dat vele andere leden dit blijven doen voor zichzelf, maar ook een beetje voor ons allemaal!

Arnoud Rijneveld
Bestuurslid senioren & vrouwen