In Blogs

Door Marco Kastelein

Jodan Boys is een prachtige vereniging. Aan het begin van een nieuw seizoen proef je de ambitie. Na de vakantieperiode wil iedereen weer voetballen. Als nieuwe voorzitter ben ik blij met het enthousiasme! De spirit in de vereniging.

Het bestuur is klaar voor een nieuw seizoen. De commissies hebben voorbereidingen getroffen. Ik hoop dat we dat frisse begin vast kunnen houden. Laten we er met elkaar de schouders onder zetten. Natuurlijk kunnen er ook dingen misgaan, maar laten we elkaar helpen dit op te vangen.

Bloeiende vereniging

Dat we een bloeiende vereniging zijn, kan alleen doordat we veel actieve vrijwilligers hebben. Maar dat is niet genoeg: er komt heel wat kijken bij een voetbalvereniging met 1400 leden! Er liggen zoveel taken om onze vereniging goed te laten draaien. Als iedereen, ieder lid, daaraan een klein steentje bijdraagt, dan wordt het voor de vaste vrijwilligers ook iets minder belastend. Zij doen al zoveel.

Vrijwilligersregeling

De vereniging: dat zijn wij allemaal. Ik verwacht daarom dat ieder lid meedoet in de vereniging. Op de laatste algemene ledenvergadering in juni is de vernieuwde vrijwilligersregeling uitvoerig besproken.

Je hebt hierover al een mail gekregen. Ik hoop van harte dat iedereen de vereniging een warm hart toedraagt en beseft dat daar ook een beetje vrijwilligerswerk (8 uur per seizoen) bij hoort.

Geef aan welke taken je wilt uitvoeren. Vraag je zelf af waar je talenten liggen en hoe je kan bijdragen. Er zijn veel mogelijkheden. Samen maken we de vereniging sterker!