Kantine “Dug Inn”

Kantine “Dug Inn”

 

Even voorstellen , Minne van der Hooft is mijn naam en mij zal je waarschijnlijk tegen komen als je in de Dug Inn (De Grote kantine ) eens een bar of keuken dienst gaat vervullen.

Naast jaren in het stichtingbestuur actief geweest te zijn ben ik nu beheerder en verantwoordelijk voor het plezierig laten verlopen van jouw werkzaamheden voor onze mooi club. Op zaterdagen staan er spelende leden, ouders van spelende leden en andere mensen die de vereniging een warm hart toedragen, achter de bar of in de keuken.

De zaterdag is verdeeld in 3 diensten namelijk

 

7:45 tot 12:00

12:00 tot 16:00

16:00 tot sluit

 

Daarnaast zijn er nog kleine andere diensten waar ik je graag van op de hoogte breng.

Aan het begin van het seizoen wordt er een schema gemaakt wanneer je een dienst hebt zodat je deze tijdig in je agenda kan zetten. Je wordt 1 x per 4 weken ingeroosterd. Maar het is uiteraard ook mogelijk om bijvoorbeeld 1 x per 2 weken of in een andere frequentie mee te draaien. Er zijn dus vaste teams die soms aangevuld worden met leden van Jodan Boys. Verder zijn er vrijwilligers die zich zelf inplannen en om de mensen heen werken die er vast staan. Dat werkt prettig en overdrachtelijk.

Wat moet ik ik tijdens een dienst doen?

Het inschenken van een bekertje ranja voor de pupillen, het tappen van een biertje of in de keuken achter de frituur staan, zijn maar een paar van de vele werkzaamheden die gedaan worden achter de bar. Vaak deel ik de mensen in naar wat iemand wil of kan. Je kunt dus gewoon aangeven dat je liever niet met alcohol omgaat. Dat is nooit een probleem maar juist fijn dat je ook achter de bar of keuken je zelf kan en mag zijn.

Als barmedewerker vind je het leuk en gezellig om een bijdrage te leveren om een leuke ontmoetingsplek voor alle bezoekers aan de “Dug Inn” te creëren. De plaats waar je gezellig na kan praten over de wedstrijd of over wat er in de week is gebeurd.

Tijdens competitie wedstrijden van het eerte wordt de buitenbar aangesloten zodat ook de mensen buiten kunnen genieten van hun natje en hun droogje.

Heb je zin om zo nu en dan een dienst te draaien, of heb je vragen, stuur een mailtje naar: beheerder@cvvdejodanboys.nl

 

Met vriendelijke groet,

 

Minne van der Hooft

Nieuws

proeftraining jeugdselecties

Cvv de Jodan Boys proeftraining jeugdselecties Denk jij voor het seizoen 2024-2025 in aanmerking te kunnen komen voor het hoogste selectieteam van jouw geboortejaar bij cvv de Jodan Boys. Schrijf [...]

Prijswijziging horeca

Beste leden en bezoekers van Jodan Boys ook Jodan Boys ontkomt niet aan de inflatie. Langzaam maar zeker werden en worden de prijzen door leveranciers van horeca artikelen verhoogd en ook wij [...]

Commissieleden
  • Minne van der Hooft
    Minne van der Hooft Beheerder

    06-52 30 73 10

  • Ron van Genderen
    Ron van Genderen Beheerder

    06-50542660