Barcommissie

Barcommissie:

De “Dug Inn” is het clubhuis van De Jodan Boys en is op zaterdag open voor onze eigen leden, bezoekers van de tegenpartij en toeschouwers. Op zaterdag staan er spelende leden, ouders van spelende leden en andere mensen die de vereniging een warm hart toedragen, achter de bar.

De zaterdag is verdeeld in 3 diensten namelijk:

  • 7:45 tot 12:00
  • 12:00 tot 16:00
  • 16:00 tot einde

Aan het begin van het seizoen wordt er een schema gemaakt wanneer je een dienst hebt zodat je deze tijdig in je agenda kan zetten. Je wordt 1 x per 4 weken ingeroosterd. Maar het is uiteraard ook mogelijk om bijvoorbeeld 1 x per 2 weken of in een andere frequentie mee te draaien. Er zijn dus vaste teams die soms aangevuld worden met leden van Jodan Boys.

Het inschenken van een bekertje ranja voor de pupillen, het tappen van een biertje of in de keuken achter de frituur staan, zijn maar een paar van de vele werkzaamheden die gedaan worden achter de bar. Als barmedewerker vind je het leuk en gezellig om een bijdrage te leveren om een leuke ontmoetingsplek voor alle bezoekers aan de “Dug Inn” te creëren. De plaats waar je gezellig na kan praten over de wedstrijd of dat wat er in de week is gebeurd.

Tijdens competitie wedstrijden van het 1ste wordt de buitenbar aangesloten zodat ook de mensen buiten kunnen genieten van hun natje en hun droogje.

Op de doordeweekse avonden is de bovenbar geopend om zo te zorgen dat je na de training of wedstrijd nog wat kan napraten onder het genot van een drankje. Ouders zijn natuurlijk ook welkom als hun zoon of dochter traint/speelt. Ook voor deze avonden kunnen we ondersteuning gebruiken om deze ontmoetingsplaats bemand te houden. De inkoop wordt gedaan door Guenaël Weeda en voor ondersteuning op het gebied van kantine zaken is Emiel van der Nagel verantwoordelijk.

Heb je zin om zo nu en dan een dienst te draaien, of heb je vragen, stuur een mailtje naar: barcoordinator@cvvdejodanboys.nl

Met vriendelijke groet,

Barcommissie

Minne van der Hooft

Nieuws
page 1 of 2
Commissieleden
  • Minne van der Hooft
    Minne van der Hooft Beheerder

    06-52 30 73 10