In Nieuws, Nieuws Jodan Boys 1
Aankomende zaterdag spelen we de eerste bekerwedstrijd tegen Alphia. Na deze uitwedstrijd speelt Jodan Boys drie wedstrijden op rij thuis. Net als vorige week een tegenstander uit Alphen aan de Rijn. In deze rubriek het één tweetje met Mark. We vragen Milan Harteloh het hemd van het lijf en de eerste trainingsbeesten hebben zich aangediend. 
Eén tweetje met Mark: 
Zaterdag de eerste officiële wedstrijd. Zie jij de bekerwedstrijden als een verlengde voorbereiding?
We gaan starten met de officiële wedstrijden, daar kijken we naar uit. Het voelt het dan alsof de voorbereiding erop zit, maar dat is absoluut niet zo. De komende drie weken moeten we doorgroeien naar het gewenste niveau voor de competitie. Dit is dus echt een verlengde voorbereiding, maar zeker als doel om alle wedstrijden te winnen en door te gaan in de beker. Een aantal spelers groeien richting de 90 minuten speeltijd, maar we hebben er nog genoeg die eerst 60/70 minuten moeten gaan aantikken op de manier zoals ik ons graag zie spelen. Veel intensiteit en lef/durf/vertrouwen. Dit gaat steeds beter!
Hoe kijk je terug op de eerste weken?: 
De eerste weken zijn zeer prettig verlopen. Genoeg veranderingen/aanpassingen in werkwijze/visie, maar de groep en de organisatie gaat als de brandweer op dit moment. Zaak is nu dat we dit gevoel blijven houden met elkaar. Veranderingen zijn in het begin interessant, maar dit moeten we als groep ook terug blijven zien in gevoel en resultaten.
Hoe staat de groep er fysiek voor?:
Zoals gezegd moeten we fysiek/conditioneel nog de nodige stappen zetten. De belastbaarheid is nog niet zoals die moet zijn op 21 september, maar daar hebben we dan ook nog 4 weken voor. En het belangrijkste is dat de bereidheid en het spelplezier zeer groot is om dit te bereiken.
Wat verwacht je van de wedstrijd tegen Alphia?
Zaterdag een wedstrijd voor mij in een vertrouwde omgeving. Er lopen genoeg bekende gezichten, dus dat is altijd leuk. Voor ons gaat het erom dat we weer een stap gaan maken. Hoe zetten we druk en op welke momenten doen we wat? Daarnaast moeten de momenten in balbezit, dat we vertrouwd aan de bal zijn,  steeds langer gaan duren. Leuk om weer naar uit te kijken.
Hemd van het lijf: Milan Harteloh
Naam: Milan Harteloh
Geboren: ik ben geboren en getogen in Gouda. Momenteel woon ik in de wijk Kort Haarlem.
Familie: mijn familie bestaat uit mijn vader, moeder, mijn broertje Bart, die momenteel in de 017 speelt bij Jodan boys en mijn zusje Kyra.
Clubs: ik begon mijn rijke voetbalcarrière hier bij Jodan Boys. Inmiddels 16 jaar later voetbal ik hier nog steeds met veel plezier.
Opleiding: ik heb de HAVO afgerond op de middelbare school. Hierna ben ik HBO vastgoedkunde gaan studeren in Rotterdam. Ik begin komend jaar aan mijn vierde en laatste jaar.
Eten: ik ben niet zo’n moeilijke eter, maar het liefst eet ik sushi of een goeie pizza. Het enige wat ik echt niet lust is kaas.
Drinken: ik ben niet zo erg van al die zoetigheid dus doe ik drink het liefst een watertje.
Alcohol: Ik hou niet zo erg van alcohol, maar als ik dan iets moet drinken is het vaak een biertje of bacotje
TV: ik kijk niet veel TV, als ik tv kijk dan is het wel vaak voetbal of een serie
Muziek: Qua muziek kan ik eigenlijk alles luisteren, van techno tot top 40 tot Roxy Dekker. Mij maakt het allemaal niet uit.
Lezen:ik ben geen fan van lezen, maar lees wel altijd de X en de wedstrijdverslagen van Maarten Westerduin
Games: vroeger speelde ik vaak op de PlayStation fifa. Tegenwoordig speel ik soms  van die spelletjes op mijn toelopen die je 1 keer speelt en daarna weer verwijderd.
Vrije tijd: in mijn vrije tijd vind ik het lekker om lekker wat met vrienden te doen of met familie, in de zomer lig ik vaak lekker op de plas met vrienden.
Andere sporten:
Toen ik 4 was ben ik op tennis gegaan. Dit heb ik nog aardig lang volgehouden tot mijn 14e jaar. Op een gegeven vond ik dat leuker dan voetbal en wilde ik daar mee doorgaan. Uiteindelijk heb ik dat toch niet gedaan en daar ben ik wel blij mee. Naast voetbal vind ik het nu ook leuk om te padellen.
Auto: ben zelf niet een mega autofan, maar ik scheur momenteel in de aygo van mn moeder.
Angst: ik ben niet zo angstig ik heb alleen niks met wilde dieren. Slangen, spinnen en kikkers hoef ik echt niet in mijn buurt.
Seizoen: Ik ben ervan overtuigd dat wij met deze goeie, leuke, gezellige groep een heleboel kunnen bereiken dit seizoen. Wij hebben namelijk veel individuele krachten binnen het team, maar ik heb ook het gevoel dat we een team zijn dat alles voor elkaar over heeft.

Tussenstand trainingsbeest van jaar

1 Daan Kreukniet 1
2 Alex  van Waardenberg 1
3 Marley Berkvens 1
4 Rick Wils 1
5 Oscar Benson 1

De eerste trainingsbeesten van het jaar. Wie gaat er aan het eind van het jaar met de titel vandoor?