In Nieuws, Nieuws Jodan Boys 1

Aankomende zaterdag speelt Jodan Boys de eerste oefenwedstrijd van de voorbereiding. Onze mannen ontvangen de ploeg van Remco de Rijk, FC Oudewater. Beide teams staan voor het eerst op het veld met hun nieuwe trainer. 

Het is lekker om na drie weken met elkaar te hebben getraind nu een wedstrijd te spelen. Facetten waarop in de training de nadruk is gelegd hoopt de trainer terug te zien op het veld. Daarnaast is het van belang om weer een echte wedstrijd in de benen te krijgen en het veld zonder blessures te verlaten.

FC Oudewater

De fusieclub wist zich afgelopen seizoen via een spannende nacompetitie te handhaven in de tweede klasse. Alex Redel nam zo op een mooie wijze afscheid van de club waarmee hij twee jaar eerder promoveerde. Remco de Rijk nam het stokje van Redel over en staat aan de vooravond van een nieuwe stap in zijn trainersloopbaan: Het hoofdtrainerschap. Leuk dat Remco zijn eerste wedstrijd speelt tegen de club waar hij zo succesvol en geliefd  was als speler.

 

De wedstrijd wordt zaterdag gespeeld op veld 2 in verband met de aanleg van ons nieuwe hoofdveld en wordt geleid door Karel van den Heuvel. Aanvang 14.30 uur.