In Nieuws

De Grote Clubactie is inmiddels gestart, Jodan Boys doet ook dit jaar weer mee! Een actie die voor de vereniging een mooi bedrag kan opleveren. Ieder lid van Jodan Boys heeft via de mail een persoonlijke inlog ontvangen voor een Grote Clubactie verkooppagina. Op een heel makkelijke manier kan je de link naar je persoonlijke verkooppagina delen via bijvoorbeeld Whatsapp of e-mail, zodat loten eenvoudig verkocht kunnen worden aan familie, vrienden en bekenden.

Op je persoonlijke verkooppagina vind je ook een QR code. Bij de verkoop aan de deur kan je de QR code laten scannen zodat kopers snel je persoonlijke verkooppagina kunnen openen en online loten kunnen kopen.

 

De mensen die loten kopen maken kans op mooie prijzen. Jodan Boys doet voor de lotenverkopers nog iets extra’s. Alle lotenverkopers die 20 loten of meer verkopen worden beloond. En voor de 3 beste lotenverkopers zijn er fantastische prijzen te winnen. De prijzen zijn:

 

Prijzen t.b.v. de lotenverkopers van de Jodan Boys:

1e  Sony PlayStation  5                        t.w.v. 449,-
2e  Philips 32 inch TV                           t.w.v. 249,-
3e  JBL speaker Charge 5 zwart     t.w.v. 159,-

Extra beloning:

  • Bij verkoop van 20 loten voor JB ontvangt de verkoper een drankje met patat.
  • Bij verkoop van 40 loten ontvangt de verkoper een voetbal.

Er wordt regelmatig een update verstuurd met de tussenstanden. De grote Clubactie loopt t/m 4 november. De trekking is op 19 november. Veel succes en plezier met de verkoop!!