In Nieuws, Nieuws Sponsorcommissie

Na regen komt zonneschijn, dat weet iedereen. Maar er viel wel héél veel neerslag in de dagen voorafgaand aan het JB Bedrijfsvoetbaltoernooi. Gelukkig stonden alle wedstrijden gepland op onze kunstgrasvelden. Toen halverwege de vrijdagmiddag het wolkendek openbrak en de zon zich voor het eerst sinds lange tijd liet zien, vermoedden we al dat het weer een mooie editie zou gaan worden. Niets was minder waar, 14 deelnemende teams, bijna 200 deelnemers en supporters, een perfect verzorgd barbecuebuffet en een gezellige derde helft vormden de ingrediënten voor een prachtige avond.

Spanning en plezier

Er werd gespeeld in 2 poules van 7 teams. Ieder deelnemend team speelde daardoor minimaal 6 wedstrijdjes van 10 minuten. De nummers 1 en 2 van beide poules speelden respectievelijk nog een extra finale- of troostfinalewedstrijd. De wedstrijden werden geleid door 6 enthousiaste scheidsrechters, onder wie hoofdtrainer Mark Evers en 1e elftalspeler Roald Heerkens. Hoewel er bij vlagen fanatiek werd gestreden om de punten, voerde vooral het plezier de boventoon.

Ereplaatsen

De teams van Van Loon Accountants en Ponck wonnen hun poule en kwalificeerden zich zo voor de finale. In een gelijkwaardig duel was het uiteindelijk good-old registeraccountant Richard Vrolijk die namens het team van Van Loon met een kopbal de enige treffer van de wedstrijd aantekende. Financieel Fit en Avant Groep speelden in de troostfinale om de 3e plaats. Na een strafschoppenserie kwam eerstgenoemde als winnaar uit de bus.

De grote seizoensopening

Aanstaande zaterdag trapt de Jodan Boys Company Club het seizoen officieel af. Na afloop van de competitiewedstrijd Jodan Boys – SHO, reikt voorzitter Marco Kastelein het eerste exemplaar van de jubileumpresentatiegids uit. Daarnaast zijn er cocktails van 2rent4you, is er speciaalbier gebrouwen door Juwelier Jos en verzorgt Keurslager John Boere in opdracht van Bob den Boer BV een heerlijk buffet. Kortom, redenen genoeg om deze zaterdagmiddag door te brengen op Sportcomplex Oosterwei. Hopelijk tot dan!