In Nieuws, Nieuws VR 1, Nieuws Vrouwen

Jodan Boys VR1 voor de beker naar SSS

 

 

Jodan Boys VR1 speelt zaterdag 31 augustus voor de beker in Klaaswaal tegen het plaatselijke SSS VR1. Andere opponenten in de bekerpoule zijn het IJsselsteinse IJFC (Hoofdklasse) en UVV (A) uit Vleuten.

 

SSS is een oude bekende. Twee jaar geleden speelden de teams tegen elkaar in het kader van de Rijnmond Cup en tijdens het trainingskamp in Albufeira. Beide keren trok Jodan Boys VR1 aan het langste eind. Vorig jaar zouden de twee teams ook weer tegen elkaar spelen maar trok SSS VR1 zich op het laatste moment terug uit de competitie. Hierdoor start SSS VR1 opnieuw op in de eerste klasse met een grotendeels nieuw team in opbouw.

 

Afgelopen week speelde SSS VR1 een oefenwedstrijd en boekte een knappe winst tegen de Gorinchemse combinatie Unitas/GJS/Heukelum VR1

 

Jodan Boys VR1 oefende deze week zeer verdienstelijk tegen eredivisionist Excelsior. De Goudse dames begonnen fel aan de wedstrijd maar konden niet voorkomen dat het na een klein kwartier 0-1 werd. Rond het half uur zakte het wat in en scoorde Excelsior drie keer. De strijd kwam daarna snel weer terug en leverde een prima tweede helft op waarbij Excelsior vlak voor tijd de 0-5 op het bord zette.

 

Trainer Patrick Verwei was na afloop positief gestemd en hoopt dat de meiden tegen SSS VR1 ook weer met dezelfde intensiteit kunnen spelen. Ook zaterdag zullen weer een paar nieuwe meiden de kans krijgen zichzelf te laten zien.

 

Hoe zal deze wedstrijd verlopen? U kunt erbij zijn. De aftrap is om 12.00 uur in Klaaswaal. De wedstrijd zal geleid worden door de heer MacAndrew

 

De wedstrijd is ook weer te volgen via X: @JBVrouwen1