In Nieuws, Nieuws Jodan Boys 1

Jodan Boys start deze week met het tweede gedeelte van de voorbereiding op het nieuwe seizoen. In juli trainde de ploeg van Mark Evers al twee weken. Afgelopen week hadden de spelers vrij. Vanaf 5 augustus wordt de draad weer opgepakt en wordt de lange voorbereiding op het nieuwe seizoen voortgezet.

Ja een lange aanloop naar de start van de competitie is het zeker. Jodan Boys 1 start pas eind september aan  de competitie. In de komende weken zal Jodan Boys de nodige oefenwedstrijden spelen en wordt er drie keer in de week hard getraind. Na de oefenwedstrijden begint op 31 augustus het bekervoetbal.

Nieuwe gezichten

Jodan Boys speelt aankomende zaterdag de eerste wedstrijd onder leiding van de nieuwe trainer Mark Evers. Een nieuwe trainer, met een eigen manier van werken, andere oefenstof en een eigen benadering zorgt weer voor nieuwe energie in de groep. Alle spelers beginnen weer op nul en zullen zich willen bewijzen. De selectie kent geen groot verloop. Er werd van een aantal jongens afscheid genomen en we verwelkomen vier nieuwe gezichten. Aanvaller Bob Prins komt over van vv de Meern. Marley Berkvens droeg afgelopen seizoenen het shirt van Sportlust’46. Bart van der Voort is een verdediger die de laatste seizoenen de kleuren van Argon verdedigde. Als laatste verwelkomen we keeper Oscar Benson die eerder voor Den Hoorn in het doel stond.  In de voorbereiding trainen er ook nog een aantal jongens van O23-1 mee die zichzelf in de kijker kunnen spelen.

Oefenprogramma

Jodan Boys zal de komende periode net als altijd in de voorbereiding drie keer in de week trainen. Voordat de bekercompetitie begint speelt Jodan Boys vier oefenduels. Jodan Boys begint aankomende zaterdag in eigen huis tegen FC Oudewater. Een week later speelt Jodan Boys een uitwedstrijd tegen FC Hoofddorp. 24 Augustus neemt Jodan Boys het in eigen huis op tegen Alphense Boys. De laatste oefenpot speelt Jodan Boys op dinsdag 27 augustus  tegen de ploeg van oud-trainer Leen van Steensel in en tegen Barendrecht.

Trainingsweekend

In het kader van teambuilding en de tactische ontwikkeling van het spel gaat de A selectie van 16 augustus tot 18 augustus een weekend naar Hoofddorp. Jodan Boys verblijft in Hoofddorp in hotel De Rustende Jager. Jodan Boys traint vrijdagavond waarna er ’s avonds nog diverse meetings gepland staan. Ook zaterdag zal grotendeels in het teken staan van ontwikkeling. In de ochtend krijgt de selectie een lichte training. ’s Middag speelt Jodan Boys een oefenwedstrijd tegen FC Hoofddorp. Aansluitend is er een BBQ. ’s Avonds volgt de culturele wandeling in het centrum van Haarlem. Dat zal best goed komen. Zondagochtend wordt er ontbeten waarna het weekend wordt afgesloten.

Bekercompetitie

Jodan Boys speelt in de beker drie wedstrijden. Jodan Boys begint met een uitwedstrijd tegen Alphia. De tweedeklasser uit Alphen aan de Rijn miste op een haar na de nacompetitie om promotie naar de eerste klasse.  Het tweede bekerduel neemt Jodan Boys het op tegen CION. De club uit Vlaardingen stond afgelopen seizoen lang aan de kop van de ranglijst in de tweede klasse. Uiteindelijk wisten de Vlaardingers niet te promoveren. Desondanks gaat de ploeg van de nieuwe trainer Roy Kappenburg met veel ambitie het nieuwe seizoen tegemoet. De laatste  wedstrijd mag  Jodan Boys ook thuis spelen tegen Alphense Boys. Marcel Valk zal met zijn ploeg zo snel mogelijk het verloren terrein willen goed maken. Een mooie tegenstander met een oude bekende Victor Timmers in de gelederen.

Binnenkort komen we met een voorbeschouwing op de nieuwe competitie van de eerste klasse C.

We hopen ook dit jaar weer op veel support van onze trouwe aanhang. Misschien deze week al op de training en anders zaterdag tegen het FC Oudewater van Remco de Rijk.

FORZA Jodan Boys