In Nieuws, Nieuws VR 1, Nieuws Vrouwen

De trainersstaf van onze VR1 hebben de afgelopen weken veel gesprekken gevoerd met het oog op het komende seizoen 2024/2025. We zijn dan ook heel blij om te melden dat alle huidige selectiespelers VR1 hebben aangegeven te blijven.

 

Hannelot Bitter

Hannelot Bitter zal ook komend seizoen de kleuren van Jodan Boys verdedigen. De balvaardige middenvelder kwam 10 jaar geleden over van Gouderak en heeft het hele proces van de derde klas naar de Topklasse meegemaakt.

We zijn heel blij dat Hannelot nog minimaal een jaar voor ons speelt.

 

 

Carolien Noorlander

Net als Hannelot komt ook Carolien al 10 jaar voor Jodan Boys uit. We zijn blij dat de snelle buitenspeler ook in het seizoen 2024/2025 voor Jodan Boys speelt. Carolien maakte ook de opmars vanuit de derde klasse mee. De Topklasse halen is dan niet genoeg. Om het proces af te maken wil Carolien dan ook graag in de Topklasse spelen.

Maaike Rahms

We zijn zeer verheugd te kunnen melden dat ook Maaike Rahms nog minimaal een jaar voor Jodan Boys zal voetballen. Maaike, die beschikt over een uitstekende pass en een goed inzicht, kwam halverwege vorig seizoen over van Malaga City FC en maakt twee kampioenschappen mee met Jodan Boys VR1.

Dorien

Ook Dorien heeft aangegeven Jodan Boys trouw te blijven. De dynamische middenvelder speelt al vanaf de allerjongste pupillen bij Jodan Boys. Dorien kwam op zeer jonge leeftijd bij Jodan Boys VR1 te spelen en heeft ook het proces in z’n geheel meegemaakt van de derde klasse naar de Topklasse.

Sophie Opschoor

Afgelopen jaar was niet het jaar van Sophie. In de tweede seizoenshelft heeft zij niet kunnen spelen ivm een blessure. De alleskunner gaat volledig hersteld het nieuwe seizoen in en hoopt weer te kunnen schitteren in het oranje-wit-zwart van Jodan Boys.

 

Meike Geerdink:

Raakte 2 jaar geleden geblesseerd en kon in Malaga op trainingskamp haar rentree maken. Komend seizoen wil Meike, begonnen bij onze pupillen, zich bij Jodan Boys verder doorontwikkelen.

 

Blijven:

Danielle Hornes

Esmee van Vliet

Ghizlan Abdellaoui

Khadija Arzi

Rebekka de Jong

Demi Nieuwenhuisen

Isabella Zegers

Marije Wielaard

Renate Spee

Elise Spee

Sara Azaouagh

Noa van de Woestijne

Janet Waridi

Lisanne Hogeveen

Linquenda Eversen

Dina Bourjila

Hannelot Bitter

Carolien Noorlander

Maaike Rahms

Dorien

Sophie Opschoor

Meike Geerdink

 

Na komend weekend zullen wij de nieuwe aanwinsten gaan presenteren,.