In Nieuws

Het bestuur heeft besloten dat de zomersluiting van onze accommodatie dit jaar plaats zal vinden van maandag 1 juli tot en met zondag 4 augustus. Dat betekent dat in deze periode het complex in principe gesloten is en er geen gebruik gemaakt kan worden van kantine, kleedkamers, velden of ander materiaal. Uitzonderingen gelden voor de selectie van Heren-1 en Vrouwen-1. Zij zullen in juli met de voorbereiding starten, maar regelen dan hun eigen zaken op het complex.

Teams zijn verantwoordelijk

Indien sommige teams in deze periode al wel willen gaan trainen, zijn ze zelf verantwoordelijk voor het gebruik, inclusief het openen en sluiten, van het complex. Let op vanwege onderhoud zijn niet alle velden beschikbaar stem dit af met de wedstrijdsecretaris. Ook de kleedkamers blijven gesloten.

Als er in deze periode verder zaken te regelen of af te spreken zijn, kan contact opgenomen worden met beheerder Minne van der Hooft tel. 06-52 30 73 10 of via beheerder@cvvdejodanboys.nl.

Wij wensen iedereen een fijne vakantie. Neem de tijd om in de zomer de accu weer goed op te laden voor een mooi nieuw seizoen bij De Jodan Boys.

Bestuur.