In Nieuws, Nieuws Jodan Boys 1

Zaterdag nemen we het in eigen huis op tegen FC-‘Gravenzande inmiddels een goede bekende voor de thuisploeg. Jodan Boys kruiste de afgelopen jaren steevast de degens met de ploeg uit het Westland. Aan de laatste twee duels hebben de Gouwenaars slechte herinneringen. Twee keer ging FC-‘Gravenzande er met de drie punten vandoor. In eigen huis speelde Jodan Boys destijds een hele goede eerste helft en kwam op voorsprong. De wedstrijd kantelde in zijn geheel in het laatste kwartier. FC ’s-Gravenzande was dodelijk effectief en scoorde maar liefst drie keer. In de uitwedstrijd afgelopen mei scoorde Frank Broos de winnende in blessuretijd met een schitterende vrije trap.

Komend weekend weer nieuwe kansen voor Jodan Boys om zich te revancheren. Voor beide ploegen is het zaak om punten te pakken om zo niet verder in de gevarenzone te komen. FC-‘Gravenzande en Jodan Boys staan respectievelijk op de elfde en twaalfde plek. Maar het gat naar nummer vijf is ‘slechts’ zes punten voor Jodan Boys. De ploeg van Middelkoop speelde twee weken geleden een tumultueus duel tegen Smitshoek. Op het eigen sportpark Juliana stonden de Westlanders lange tijd op voorsprong. Maar na een rode kaart in de tweede helft kwam Smitshoek nog langszij en wist zelfs te winnen. Vorige week zaterdag tankte FC ’s-Gravenzande weer wat vertrouwen het won met maar liefst 9-0 van FC Maense en bereikte de volgende ronde van de beker.

Jodan Boys kwam vorig jaar nog wel op een 1-0 voorsprong, Het bleek alleen niet genoeg. Houden we de punten zaterdag in eigen huis? 

Revancheren

Voor Jodan Boys zit het bekertoernooi er alweer op. In Alphen aan de Rijn bleek Alphense Boys beter na strafschoppen. Jodan Boys speelde twee weken geleden op Varkenoord tegen SC Feyenoord. Jodan Boys deed niet veel onder voor de Rotterdammers maar stond wel met lege handen na negentig minuten. Het zal echt beter moetenzaterdag wil Jodan Boys de punten thuis houden. Gelukkig doen we het op de Goudse veengrond de laatste wedstrijden goed. Slechts eenmaal werd er verloren, dat was in de openingsduel tegen Nieuwenhoorn. Laten we achter onze mannen staan en aanmoedigen als twaalfde man.

De wedstrijd staat onder leiding van de heer R.L.C.M. Labeur

FORZA Jodan Boys