In Nieuws

Afgelopen zaterdag was het dan zover. Gouda750 werd door de voetbalclubs gevierd. Het Gouds sterrenteam nam het onder leiding van Kevin Blom op tegen Sparta Rotterdam. Maanden van voorbereiding waren er aan vooraf gegaan. Gouda heeft zich van zijn beste kant laten zien. Het werd een groot verbroederingsfeest waarbij het niet uitmaakte bij welke club je speelde.

Geboren Gouwenaar Kevin Blom leidde zaterdag  de wedstrijd. 

Meer dan honderd vrijwilligers zijn in touw geweest om er een mooi feest van te maken en dat is gelukt. Van ’s ochtends vroeg tot ’s avonds laat waren er mooie activiteiten op sportpark Oosterwei: Het acht x acht toernooi, spelletjes voor de kinderen, optredens van Guido Spek ten behoeve van Kans tegen Kanker en het fantastische feest ’s avonds. Het dak van ‘veld 2’ ging eraf.

Dennis Jongeneelen was weer eens op het veld van Jodan Boys te bewonderen. Die band stond hem goed

De wedstrijd werd onder grote belangstelling gevolgd. Het was lang geleden dat het zo druk was rondom het eerste veld. Het Gouds Sterrenteam leed onder leiding van hoofdtrainer Patrick Akerboom een 0-9 nederlaag tegen een gretig Sparta. Maar dat mocht de pret niet drukken. Er werd geen seconde minder om gelachen en/of feest gevierd.

Speciale Dank

Speciale dank gaat uit naar Karel van den Heuvel de initiatiefnemer van deze schitterende dag. Wat een tijd en energie heeft Karel in dit mooie evenement gestoken. Op Jodan Boys wisten we al dat Karel goud waard is, nu weten de mensen het in heel Gouda ook. Karel namens je stadsgenoten: BEDANKT

Karel van den Heuvel knuffelt Robbert Dols die een publiekswissel kreeg