In Nieuws, Nieuws ING League, Nieuws Jeugd, Nieuws Jeugdbestuur, Nieuws Pupillen

We zijn blij om te kunnen aankondigen dat we dit jaar weer op kamp kunnen!  

 Hemelvaart

Van woensdagmiddag 25 mei tot en met zaterdag 28 mei 2022 wordt het jaarlijkse pupillenkamp georganiseerd. Dit is een kamp voor alle jongens en meisjes pupillen van ING tot en met JO13/MO13. Het is een mooie traditie die dit jaar voor de 41e keer met grote passie wordt georganiseerd.  

Binnenkort start de inschrijving, en zet de datum vast in je agenda. 

Meer info?

Ben je nog niet bekend met het kamp en wil je meer weten? Dat kan.  

Op 11 maart aanstaande 20.00 uur is er in de kantine een informatieavond voor ouders waarin o.a. uitleg wordt gegeven over de activiteiten op het kamp, de busreis, slaapfaciliteiten -jongens/meisjes-, (dieet)voeding, EHBO voor alle leiders, medicatieverstrekking indien nodig, etc.