In Nieuws, Nieuws Jeugd, Nieuws Jeugdbestuur

De spelers van de Jodan Boys-kabouters, ING en JO8 kregen bericht dat er op woensdagmiddag 1 december scouts speciaal voor hun uit Spanje zouden komen. Wie weet van FC Barcelona of Real Madrid… Maar niets hiervan bleek waar te zijn, want het ging om het scouten voor de Pietenschool!

Bezoek Pietenschool

De pieten kwamen mee trainen (en soms een beetje gekkigheid uithalen) zodat ze konden zien wie er geschikt zouden zijn voor de Pietenschool. En wat blijkt: al onze spelers zijn aangenomen voor de enige echte opleiding! Trotser kunnen we als vereniging natuurlijk niet zijn. Alle kinderen kregen ook nog wat te drinken aan het einde van training en wat lekkers mee naar huis. Dik verdiend.

Malle Pieten

Helaas konden de ouders door de maatregelen deze bijzondere training niet van dichtbij meemaken, maar ze krijgen wel de groetjes van de pieten: Hoofdpiet, Kaaspiet, JodanBoys-piet, Aanvoerderspiet, Regenboogpiet, Stroopwafelpiet en Voetbalpiet.

Hopelijk komen ze ons volgend jaar weer een bezoekje brengen.