In Nieuws, Nieuws Sponsorcommissie

Vorige week woensdag 30 december 2020 heeft de sponsorcommissie van Jodan Boys voor haar sponsoren het evenement georganiseerd “Met Jodan Boys het jaar uit!”. Ondanks Corona en het feit dat we niet fysiek bij elkaar kunnen komen is het belangrijk om de verbinding te blijven houden met onze belangrijke sponsoren, want zonder hen zou er heel veel niet mogelijk zijn binnen de club!

Om het vreemde jaar 2020 op een plezierige en bijzondere manier uit te luiden hebben we via ZOOM een sponsorbijeenkomst georganiseerd. Voorafgaand aan deze bijeenkomst hebben de leden van de sponsorcommissie pakketten thuisbezorgd met daarin de uitnodiging, een lekker flesje wijn en borrelbenodigdheden. De bijeenkomst bestond uit de volgende onderdelen.

  1. Opening en welkomstwoord door Jan-Willem van der Wolf.
  2. De sponsoren werden bijgepraat door voorzitter Marco Kastelein over het jaar 2020 en de verwachtingen voor 2021 binnen de aspecten sportiviteit, financieel en cultuur.
  3. Er werd stilgestaan bij de situaties van de sponsoren in deze corona tijd. Hoe vergaat het ze?
  4. Vervolgens hebben we een ‘Mondkapje op, Mondkapje af’ quiz gedaan met een dagsponsoring t.w.v. €500,- als hoofdprijs. Deze werd gewonnen door Carla Goedhart van Boer Makelaardij, maar gegeven aan Ruud Bakker van de Theaterbakkerij die door Corona geen leuke tijd beleeft. Een mooi gebaar!
  5. Tot slot was er nog gelegenheden om gezellig te borrelen met elkaar.

Het was erg leuk om samen te komen, elkaar virtueel te zien en bij te praten. Hopelijk kunnen we in 2021 snel weer mooie fysieke bijeenkomsten en evenementen organiseren voor onze sponsoren. Op naar een mooi en sportief 2021!