In Nieuws Jodan Boys 1, Nieuws Jong Jodan Boys

Aankomende zaterdag spelen de mannen van Leen van Steensel de tweede oefenwedstrijd in de voorbereiding. Het betreft ditmaal een uitwedstrijd tegen Unitas in Gorinchem. Jodan Boys won afgelopen dinsdag de eerste wedstrijd tegen OFC met 2-0. Jeroen Borsboom en Bradley el Idrissi waren de doelpuntenmakers.

Unitas is net als OFC een ploeg die op de zondag uitkomt. Twee jaar geleden speelde Unitas bij stadgenoot Olympia in de competitie. De ploeg uit Gorinchem werd kampioen in de eerste klasse en speelt aankomend seizoen net als vorig seizoen  in de Hoofdklasse op zondag.

Het is voor Jodan Boys weer een nieuw meetpunt in de voorbereiding. Het inslijpen van automatismen en het verkrijgen van wedstrijdritme. Het is natuurlijk overbodig te vermelden dat Jodan Boys zaterdag ook weer alle steun kan gebruiken in Gorinchem. De wedstrijd begint om 14.30 uur.