In Nieuws, Nieuws Jeugd

Tijdens het zeer geslaagde 4×4 pupillen toernooi op 22 juni werd ook voor het eerst de Jodan Boys kledingbeurs georganiseerd. Gezien de drommen mensen die al vanaf 10 uur stonden te azen op die fantastische, zo goed als nieuwe shirtjes, trainingspakken, voetbalschoenen en nog veel meer. En gezien het feit dat 8 grote tafels nog niet genoeg waren om alle kleding op tentoon te spreiden, was de kledingbeurs een groot succes.

Ondanks de heftige regenval in de week voorafgaand aan de beurs, werd er veel (club) kleding in ontvangst genomen en veelal ook verkocht tijdens de beurs. Vooral de Jodan Boys tenues waren erg in trek!

Al met al kijken we terug op een zeer geslaagd evenement wat zeker voor herhaling vatbaar is!

Bedankt voor het inbrengen van kleding en uiteraard ook voor jullie aankopen!