In Nieuws, Nieuws Pupillen

Wil jij trainen met de leukste trainers, met al je vriendjes en leuke prijzen winnen? In de meivakantie organiseren we nieuwe voetbaldagen vol met voetbalplezier, spelletjes en uitdagingen bij zeven verenigingen in het Groene Hart.

Kan jullie zoon of dochter ook niet zonder voetbal in de vakantie? In de meivakantie organiseert Voetbalopleidingscentrum De Complete Techniek de leukste voetbaldagen van de meivakantie voor maar €79,-. In Gouda kun je bij de Jodan Boys op 23 en 24 april aan de voetbaldagen meedoen.

Inschrijven >>

AA-games
Wat is leuker dan voetballen om lekkere prijzen? In de meivakantie organiseren we nieuwe AA-games met nieuwe oefeningen, moeilijkere quizzen en spannendere uitdagingen dan ooit te voren. Wie verzamelt dit jaar de meeste punten?

Lunchen
Na een intensieve, leuke en uitdagende ochtend op het veld lunchen we in de kantine van de club, die een lekkere lunch verzorgt. Je hoeft dus geen lunch klaar te maken. Altijd fijn. Maar let op! Het kan zijn dat jouw kind allergisch is voor bijvoorbeeld gluten of lactose. We raden in dat geval aan zelf voor een lunch te zorgen.

Sportfoto’s
Kom jij nooit toe aan het maken van leuke sportfoto’s? In de meivakantie reist een fotograaf met ons mee langs de verschillende oefeningen en uitdagingen die de kinderen te wachten staat. Wil jij niet dat jouw kind wordt gefotografeerd? Stuur ons dan een mailtje en wij zorgen dat dat deze foto’s niet worden gepubliceerd. De foto’s worden gepubliceerd op de Facebookpagina’s van De Complete Techniek.