In Nieuws, Nieuws Jeugd

Ieder jaar is het weer een hele puzzel om alle taken binnen de vereniging te vullen. 

Zo ook binnen het Jeugdbestuur. Aan het begin van het seizoen kom ik er achter dat we een tekort hebben aan mensen die binnen de jeugd (de grootste groep vrijwilligers van de vereniging) iets kunnen en willen betekenen voor de club, hun team of voor de groep waar uw kind speelt. Op dit moment kom ik echt “handjes”  tekort om het seizoen goed te starten. Met name op de zaterdag zou het heel fijn zijn als er ouders, broer/zus of andere familieleden ons komen versterken door op de drukste dag van de week te komen helpen. Met name voor de commissiekamer zoek ik vrijwilligers die 3x per half jaar (dus 6x in het jaar) zaterdag vanaf 11 uur de commissiekamer als ” hoofd commissiekamer” willen leiden. 

De taken zijn niet heel ingewikkeld en uiteraard zullen we je helpen daar waar nodig. 

Zou je dit willen doen (waar je overigens direct je verplichte vrijwilligerstaak mee invult) laat het me dan zo spoedig mogelijk weten. Doe dit door een mail te sturen met je reactie of vragen naar jeugdbestuur@cvvdejodanboys.nl

Tot slot ben ik nog op zoek naar een coördinator JO8 en een coördinator JO19.

 

Met vriendelijke groet, 

Hans van ’t Hoff 

Voorzitter Jeugdbestuur CVV de Jodan Boys