In Nieuws, Nieuws Jeugd, Uncategorized
Op donderdag 27 december hebben de JO8 en JO9 van Jodan Boys het eten van de kerst er even lekker uit kunnen spelen tijdens een zaalvoetbaltoernooi in de Mammoet. Om 1 uur stonden circa 40 jongens en meisjes te trappelen om aan de gang te gaan. In 7 teams, met namen uit de subtop van de Nederlandse eredivisie, werd een volledig toernooi gespeeld. Alle teams waren aan elkaar gewaagd en het bleef tot aan de laatste wedstrijd spannend wie er in de finale zouden komen.
Uiteindelijk bleek AZ net een puntje te weinig te hebben om de finale te halen en mochten ADO Den Haag en Heerenveen strijden om de eerste plaats. Heerenveen had tijdens het toernooi al de meeste punten gehaald en won ook de finale. Gefeliciteerd voor deze strijders!
Nadat alle JO8/JO9 kinderen moe maar voldaan huiswaarts waren gekeerd, werd de zaal overgenomen door een aantal JO10 en JO11 teams. In hun competitie bleek Ajax het meest behendig in de zaal. Een van de conclusies hier was dat zaalvoetbal toch iets anders is dan veldvoetbal. Die langzame bal, die lijnen, geen schouderduwen…
Al met al hebben de kinderen genoten en zijn ze weer opgeladen om er een leuke tweede seizoenshelft (op het veld) van te maken.
Neem contact met ons op

Wij zijn nu niet on-line. Zend ons een berichtje en we nemen z.s.m contact met je op

Niet leesbaar? Verander tekst. captcha txt