In Nieuws

Geacht Jodan Boys lid,

Op dinsdag 11 december is er een Algemene Ledenvergadering waarin alle leden van De Jodan Boys mee kunnen denken en mee kunnen stemmen over de toekomst van de vereniging. Op deze vergadering worden onder andere de begroting voor het seizoen 2018-2019 en de jaarverslagen van de diverse geledingen besproken. We nodigen je van harte uit om hierbij aanwezig te zijn.

Datum:                   11 december 2018

Tijdstip:                  20.00 uur

Locatie:                  Dug Inn

Sportlaan 8

Agenda (onder andere):

  • Verslag van de ALV van 26 juni 2018
  • Financiële verslagen seizen 2017-2018 vereniging en stichting
  • Jaarverslagen diverse geledingen
  • Benoeming bestuursleden en kascommissie

De bijlagen bij de agenda kun je aanvragen bij secretaris@cvvdejodanboys.nl. Het verslag van de vorige vergadering, de financiële verslagen, de jaarverslagen van de geledingen en een voorstel voor de benoeming van een nieuw bestuurslid worden dan naar je gemaild.

Graag tot 11 december.

 

Met vriendelijke groeten,

Het bestuur van C.V.V. De Jodan Boys

Neem contact met ons op

Wij zijn nu niet on-line. Zend ons een berichtje en we nemen z.s.m contact met je op

Niet leesbaar? Verander tekst. captcha txt