In Nieuws, Nieuws Jodan Boys 1

Aankomende zaterdag start de tweede periode van de Hoofdklasse A. Na een weekend van bekerwedstrijden wordt de competitie weer hervat. Het is tevens het begin van de nieuwe periode. Jodan Boys rekende afgelopen zaterdag  af met  zondag eersteklasser VUC. In Den Haag werd het 1-3 voor Jodan Boys, deze stand was bij de rust al bereikt. Voor de Gouwenaars scoorden el Kandoussi, de Vries en v/d Velde. Onze tegenstander van zaterdag, FC Rijnvogels,  speelde afgelopen dinsdag tegen derdeklasser Charlois. De Rotterdammers werden met een 8-0 nederlaag naar huis gestuurd.

De Katwijkers zijn de laatste tijd toch goed in vorm. Na een stroeve seizoenstart werden  de laatste vier competitiewedstrijden gewonnen door de mannen van Simons. FC Rijnvogels bezet door de goede serie de derde plek op de ranglijst. Jodan Boys zal de tweede periode goed willen beginnen. De eerste periode was teleurstellend. Slechts twee wedstrijden werden in winst omgezet. Thuis tegen Smitshoek en de uitwedstrijd bij Swift werden gewonnen. Door deze resultaten staat Jodan Boys nu in de onderste regionen. De enige manier om hier weg te komen is door wedstrijden te gaan winnen.

Vorig jaar werd er in de uitwedstrijd een zwaarbevochten overwinning behaald. Na een 1-0 achterstand kwam Jodan Boys net na rust langszij via El Idrissi. Michel Verkaik kopte een half uur voor tijd de 1-2 binnen. Toen Rijnvogels drie minuten voor tijd de 2-2 achter Swaneveld wist te werken, dacht iedereen dat de wedstrijd in een remise zou eindigen, maar Jodan Boys gaf niet op. Na een goede interceptie  wist Huntink El Idrissi te bereiken die diep in blessuretijd de 2-3 binnenschoot. Natuurlijk resultaten uit het verleden geven geen garanties voor de toekomst, maar waarom zouden wij zaterdag de drie punten niet mee kunnen nemen uit Katwijk! Heel veel succes mannen!

De wedstrijd begint om 14.30 uur en staat onder leiding van de heer P. Raven

 

Jong Jodan Boys

Ons tweede elftal speelde vorige week het inhaalduel tegen FC Lisse. Na een 3-1 voorsprong kwamen de geelhemden helaas nog langszij en kon de wedstrijd zowel door Jodan Boys als door de Lissenaren worden gewonnen. Het bleef 3-3. Dit betekende dat Jodan Boys één punt kon bijschrijven. Het bezet momenteel een plek in de middenmoot, met tien punten uit zeven duels. Zaterdag komt Rijnsburgse Boys naar Jodan Boys. De uien begonnen goed aan de competitie maar hebben het de afgelopen weken een beetje laten liggen. De Rijnsburgers staan met elf punten één punt boven Jodan Boys. Kan Jodan Boys zaterdag stunten tegen deze kwalitatief goed tegenstander?  De wedstrijd begint om 11.45 uur en wordt in eigen huis gespeeld.