In Nieuws Jodan Boys 1, Nieuws Jong Jodan Boys

Aankomende zaterdag neemt Jodan Boys het op tegen VUC uit Den Haag. De wedstrijd wordt gespeeld in het kader van de districtsbeker.  Zondagvereniging VUC komt uit in de eerste klasse, dezelfde competitie als waarin stadsgenoot Olympia uitkomt. VUC staat na zeven gespeelde wedstrijden op de tiende positie. Afgelopen zondag werd er aan de Bodegraafsestraatweg met 2-2 gelijkgespeeld tegen Olympia. Voor Jodan Boys aankomende zaterdag een nieuwe kans om de nasmaak van de nederlaag tegen FC ‘s-Gravenzande weg te spoelen. Tegen de Westlanders was Jodan Boys niet veel minder, maar gaf het op cruciale momenten niet thuis. Wanneer een ploeg in een moeilijke periode zit is het belangrijk dat er zelfvertrouwen wordt getankt. Zaterdag een mooie wedstrijd tegen een club met een roemrijk verleden.  De laatste keer dat Jodan Boys in Den Haag voor de beker speelde was in 2016, tegen Quick. Na een 4-1 achterstand wist Jodan Boys in de slotfase terug te komen tot 4-4 en nam het de penalty’s beter!

De wedstrijd in Den Haag begint om 17.00 uur en staat onder leiding van de heer R. Turk

Jong Jodan Boys speelt zaterdag thuis het inhaalduel tegen FC Lisse. Jodan Boys zit in een goede flow. De laatste drie wedstrijden werden allemaal in winst om gezet. In de beker werd er van Soccer Boys gewonnen en in de competitie werden Forum Sport en Capelle verslagen. Bij winst aankomende zaterdag doet Jong Jodan Boys goede zaken en kan het gelijk komen met FC Rijnvogels dat op de vierde plek staan. Een mooie kans voor de jonge brigade van de Geus en Revet. De wedstrijd begint om 11.45 uur.

 

Neem contact met ons op

Wij zijn nu niet on-line. Zend ons een berichtje en we nemen z.s.m contact met je op

Niet leesbaar? Verander tekst. captcha txt