In Nieuws, Nieuws Jeugd

Over twee weken begint de herfstvakantie. Voetbalopleidingscentrum De Complete Techniek haakt hier op in door in de regio Alphen aan den Rijn, Leiden, Gouda en Lansingerland voetbaldagen aan te bieden.

Tijdens de voetbaldagen staat plezier voorop, maar dat neemt niet weg dat de kinderen een grote stap maken in hun voetbalontwikkeling. Het programma, dat gedurende twee dagen van 9.30 tot 15.30 uur wordt gehanteerd, bestaat onder meer uit techniektraining, afwerkvormen, loopcoördinatie, partijvormen, een voetbalcircuit, afgewisseld met leuke spelvormen. Natuurlijk wordt het programma afgesloten met een toernooi.

De voetbaldagen zijn uitstekend geschikt voor veldspelers en keepers, zowel jongens als meisjes, in de leeftijdsgroep van 6 tot 16 jaar. “Het maakt niet uit bij welke vereniging de kinderen spelen. Ook kinderen die niet op voetbal zitten, zijn van harte welkom”, stelt Dennis van den IJssel, eigenaar/oprichter van Voetbalopleidingscentrum De Complete Techniek.

De vakantiedagen worden op verschillende dagen en locaties georganiseerd. Op maandag 22 en dinsdag 23 oktober bij ARC in Alphen aan den Rijn en cvv Berkel in Berkel en Rodenrijs; op donderdag 25 en vrijdag 26 oktober zowel bij Meerburg (Zoeterwoude) als Jodan Boys (Gouda).

De kosten voor deze twee fantastische voetbaldagen bedragen € 69,- per persoon. Daarvoor krijg je in totaal 12 uur voetbal en op beide dagen een lunch.

Inschrijven voor de voetbaldagen kan tot 24 uur voor aanvang via www.decompletetechniek.nl.

Meer informatie is te vinden op www.decompletetechniek.nl.

Bekijk de flyer

Neem contact met ons op

Wij zijn nu niet on-line. Zend ons een berichtje en we nemen z.s.m contact met je op

Niet leesbaar? Verander tekst. captcha txt