In Nieuws

Aankomende zaterdag speelt Jodan Boys 2 de belangrijke uitwedstrijd tegen FC Rijnvogels 2. Jodan Boys staat op dit moment op een p/d plek in de reserve Hoofdklasse A. Bij winst ontloopt Jodan Boys de nacompetitie en handhaaft het zich in deze mooie competitie. U snapt het belang van deze wedstrijd. De resultaten van de laatste weken geven vertrouwen, maar het zal een hele opgave zijn het sterke FC Rijnvogels te verslaan.

Voor deze wedstrijd is er een bus beschikbaar gesteld voor spelers, begeleiding en supporters. Mocht u zaterdag gratis mee willen naar Katwijk: aanmelding kan door een Whatsapp of een email te sturen naar Jan Dolk:  o6 -24243500 of  jan.p.dolk@kpnmail.nl . We hopen op veel support in Katwijk! De bus vertrekt om 09.00 uur en de wedstrijd begint om 11.30 uur.

FORZA Jodan Boys

Neem contact met ons op

Wij zijn nu niet on-line. Zend ons een berichtje en we nemen z.s.m contact met je op

Niet leesbaar? Verander tekst. captcha txt