In Nieuws, Nieuws Jeugd, Nieuws Vrouwen

Meiden (en hun vriendinnen) die het leuk vinden om te gaan voetballen kunnen op vrijdag 25 mei a.s. meedoen aan de Vriendinnendag van Jodan Boys. Vrouwenvoetbal wordt steeds populairder en daarom organiseert Jodan Boys deze dag voor meiden vanaf 6 jaar.

Vanaf 16.30 uur kunnen ze een voetbalclinic volgen (met leuke oefeningen in partijen). De dag wordt afgesloten door samen op de club te eten (einde programma om 19.30 uur). Bekijk hier het hele programma : flyer_vriendinnendag_cvvjb_2018

Het is de vijfde keer dat Jodan Boys een vriendinnendag organiseert; de vorige keren was het een gezellige happening waar zo’n 80 meiden op afkwamen.

De vriendinnendag is een mooie manier om kennis te maken met voetbal én met Jodan Boys.

Deelname is gratis. Aanmelden kan via meidenjodanboys@gmail.com