In Nieuws, Nieuws JO15-5

Afgelopen zaterdag was de thuiswedstrijd die bepalend was wie zich kampioen mag noemen van de 4e klasse 15 najaar seizoen 2017.

Om 13.00 uur geeft leidsman Danny Massar het fluitsignaal om deze alles bepalende wedstrijd te beginnen. Jodan boys begint zichtbaar slordig en nerveus. Al binnen 5 minuten komt de uitploeg  eenvoudig op voorsprong! Laat Jodan Boys het in de laatste wedstrijd afweten of weten de jongens van coaches van Maanen en Bremmert het tij te keren?

Na het kenmerkende “GEBRUL” vanuit de dug out door coach van Maanen weet het team zich te herpakken. De communicatie vanuit aanvoerder Jay komt op gang. De achterhoede staat ineens als een huis en ondanks verwoede pogingen van de spitsen van Oudewater om onze centrale verdedigers Milan en Jay te passeren lukt dit niet meer.
Er komt meer rust in het spel en de jongens weten elkaar ineens te vinden. Vanaf de 18e minuut begint het echt goed te lopen.

De gelijkmaker wordt door de werkelijk fantastisch spelende rechtsmid Dion gemaakt. 1-1!   2 minuten later gevolgd door een schitterende goal van de geblesseerde linksmid Yassin. 2-1!
Geweldig dat hij zich ondanks zijn knie blessure over de pijn heen kan zetten en tot een goal kan komen. Een minuut later pakt de lekker spelende spits Nabil ook een doelpuntje mee. 3-1.
4 minuten later is ook invaller Mohammed aan de beurt; hij scoort knap de 4-1.

Direct na de rust zet Jodan Boys fors druk. Spits Renzo kan niet achterblijven en ook hij pakt zijn doelpunt mee. 5-1!   Geweldig…. Waar gaat dit heen.?
De aanwezige supporters scanderen 10, 10, 10!   8 minuten later maakt Dion zijn 2e goal van deze middag. 6-1.

Er volgt een periode van enkele kansen over en weer; een knappe redding buiten de 16 van keeper Stijn doet onze harten weer even sneller kloppen.
Wat een lef om zover uit te komen! De achterhoede houdt gelukkig stand en met name rechtsback Yann laat zich zowel in aanvallend als verdedigend opzicht meer en meer zien.

Ruim in de 2e helft maakt de vanuit de JO15-7 overgekomen middenvelder Dirk zijn 1e goal van de wedstrijd en maakt hiermee zijn basisplaatst op het middenveld meer dan waar.  7-1!

6 minuten later is het Nabil die ook zijn 2e van de dag maakt.  Eindstand 8-1.

Een schitterende laatste wedstrijd van de najaarscompetitie. Wat hebben deze jongens de competitie op schitterende wijze afgesloten. Ze hebben mooi combinatievoetbal, veel inzet en een enorme teamspirit laten zien. Nr 2 Moerkapelle JO15-1 is door dit geweldige resultaat niet meer in staat om ons te passeren. Met een geweldig doelsaldo en 5 punten voorsprong eindigen we deze periode.

Na het laatste fluitsignaal hebben we het kampioensfeest gezamenlijk gevierd. Met een hoop kabaal, mooie woorden voor de jongens door de coaches en leuke attenties werd de middag afgesloten.

——-
2 trotse coaches…

 

 

Neem contact met ons op

Wij zijn nu niet on-line. Zend ons een berichtje en we nemen z.s.m contact met je op

Niet leesbaar? Verander tekst. captcha txt