Vrijwilligerswerk

Wat kun jij doen voor jouw club?

Jodan Boys is jouw club. Samen vormen we één vereniging. Om ervoor te zorgen dat onze vereniging kan blijven draaien, zijn veel vrijwilligers nodig. Gelukkig zijn die er ook, daar zijn we ontzettend blij mee. Maar er zijn nog veel extra handen nodig….. en je weet : vele handen maken licht werk. Jij hebt vast nog meer talenten dan alleen voetballen. Dus onze vraag aan jou: wat kun jij doen voor jouw club?

Inschrijven of afkopen

  • Op de site www.voetbalclub2000.nl kan je je inschrijven voor diverse vrijwilligersactiviteiten. Wij hebben met elkaar afgesproken dat je minimaal 2 taken doet per seizoen, meer kan natuurlijk ook. Graag zelfs!
  • Wil je samen met anderen een taak uitvoeren, dan kan dit ingevuld worden op de website www.voetbalclub2000.nl.
  • Schrijf je zo snel mogelijk in, dan kan de organisatie zo goed mogelijk blijven draaien! Let wel op indien je je voor 10 september niet hebt ingeschreven wordt je spelerspas ingetrokken en kun je pas weer wedstrijden spelen nadat de taken zijn ingevuld.
  • Wil je geen vrijwilligerstaken uitvoeren dan kan je dit afkopen voor € 125, – per seizoen. Stuur dan een mail naar vrijwilligers@cvvdejodanboys.nl. Je krijgt dan een factuur die wordt geïncasseerd of door jezelf betaald.

Afzeggen of verplaatsen

  • Afzeggen of verplaatsen van ingeplande werkzaamheden is niet mogelijk. Nadat men is ingepland voor het vrijwilligerswerk, is men zelf verantwoordelijk voor het nakomen van de afspraken.

Indien men verhinderd is, dient men zelf voor een vervanger te zorgen en dit door te geven aan de taakcoördinator van de desbetreffende commissie.

Voor wie toch verhinderd is en geen vervanger heeft geregeld gelden de volgende sancties:

  • Zonder afmelding dan kost het je € 100 per keer. Je ontvangt hiervoor direct een factuur en het bedrag zal geïncasseerd worden of moeten worden overgemaakt.
  • Wel 2 weken van te voren afgemeld? Zorg dan voor een vervanger, anders zullen we € 60,00 per keer in rekening brengen. (We kunnen dan nl. nog een betaalde kracht inzetten)

Indien bovenstaande sancties je worden opgelegd, dan betekent dit niet dat je aan je vrijwilligerstaak hebt voldaan. Je dient jezelf opnieuw in te schrijven.

Wie niet aan zijn/haar verplichtingen voldoet, krijgt alsnog het bedrag van € 150,- in rekening als extra contributie.

Op de bijdrage voor de vrijwilligersregeling zijn de normale regels ten aanzien van de contributiebetaling van toepassing: als betaling achterwege blijft, volgt de sanctie van niet meer mogen trainen en spelen, zo nodig gevolgd door invordering via een incassobureau. Hiervoor wordt ook verwezen naar het “Reglement Contributies en Boetes”

Vragen en/of opmerkingen horen we graag via vrijwilligers@cvvdejodanboys.nl.

Vrijwilligerscommissie

Vrijwilligerscommissie

Vrijwilligers van het jaar

Documenten

Neem contact met ons op

Wij zijn nu niet on-line. Zend ons een berichtje en we nemen z.s.m contact met je op

Niet leesbaar? Verander tekst. captcha txt