Nieuws

Nadat we onze eerste seizoenshelft uitmuntend hebben gespeeld. Waarin we 12 wedstrijden gewonnen hebben in de 1e klasse 5 zijn we door de KNVB gepromoveerd naar de hoogste klasse. namelijk de Hoofdklasse 2.
Wij hebben afgelopen zaterdag een oefen wedstrijd gespeeld tegen Nieuwerkerk onder 8-2 die ook uitkomen in de Hoofdklasse 2. Dit was hiermee een leuke graadmeter om te zien wat we kunnen verwachten en waar we nu zelf staan.
De wedstrijd begon onwennig van onze kant en we hadden duidelijk last van een aantal kwaliteiten die je nodig hebt om te overleven en om te triomferen in de hoofdklasse.
Het stond binnen een paar minuten al 1-4 voor Nieuwerkerk. We misten scherpte en concentratie en waren duidelijk beduusd door onze tegenstander. We hebben in de kleine pauze tegen elkaar gezegd dat we ons meer gaan concentreren en dat we ook ons spel fysieker en scherper maken zodat we mee kunnen. Vanaf dat moment hadden we Nieuwerkerk in de tang en maakten we goal na goal en al gauw stond het 5-4 voor jodan boys.
In de rust hadden we dus door dat onze tactiek werkt, iedereen werkte hard voor elkaar en ging elke duel aan alsof het de laatste is, en met deze inzet hebben wij Nieuwerkerk van de mat gespeeld. Nieuwerker werd opgejaagd en achterna gezeten, tot het moment dat ze de bal liever uitspeelden dan in bezit hielden. Hiermee stoten wij door tot een eindstand van 9-5. Winst.
Iedereen heeft zijn beste kant laten zien en dat zonder wissels. Gestreden als leeuwen en overwonnen als helden

Team
Documenten
Empty tab. Edit page to add content here.

JO8-2

Zo, de eerste stap is gezet!

Ook JO8-2 is online! Vanaf deze week houden ook wij onze pagina up to date! En we beginnen maar met het nieuwste nieuws.

 

Wat hebben we het leuk gehad vandaag. De pieten kwamen mee trainen en wat het compleet maakte was dat we na afloop van de training in de kantine onze verassing mochten ophalen…een beker limonade, strooigoed en we kregen een chocolade pop mee naar huis

 

Een leuke herinnering voor onze boys JO8-2!

Neem contact met ons op

Wij zijn nu niet on-line. Zend ons een berichtje en we nemen z.s.m contact met je op

Niet leesbaar? Verander tekst. captcha txt