In Nieuws MO15-2

Ondanks een prima gespeelde tweede helft ging de ruime overwinning vandaag naar de bezoekers uit Rotterdam. Excelsior nam na de overwinning op Jodan Boys de koppositie over.

Na de prima wedstrijd vorige week tegen IFC, die we maar net verloren met 2-1, verwachtten we vandaag opnieuw een wedstrijd die moeilijk zou zijn, maar waar we ons toch van onze beste kant konden laten zien.

Excelsior nam in de beginfase het initiatief maar kwam niet direct tot veel kansen. Ook aan onze kant was het even zoeken, maar Britt slaagde er toch een paar keer in om dreigend in het strafschopgebied te verschijnen.

Excelsior slaagde er echter in, vooral dankzij goed samenspel, de score te openen en vrij snel uit te lopen tot 4-0.  Hoewel we bleven proberen lukte het niet meteen om hier een goed antwoord op te vinden.

Toch waren er goede dingen te zien: Ouiam speelde haar tegenstander verschillende keren goed uit, Britt was fel en doelgericht, Romaissa was als altijd onvermoeibaar. Merel B speelde ook een puike wedstrijd op het middenveld, net als Kirsten en Shirley op de vleugels. Ook invalster Joske stelde niet teleur en hield de verdediging van Excelsior goed bezig.

Achterin hielden Chantal, Britney, Maura en Tatum het fort, Sarah redde verschillende keren vakkundig, maar de aanvallers van Excelsior waren verschillende keren niet te stuiten.

Even voor rust werden onze inspanningen toch beloond met een mooie treffer van Britt: 4-1.

In de rust spraken we af: niet opgeven, altijd doorgaan en proberen goed te blijven combineren.

Dat leverde een beter spelverloop op. Excelsior maakte nog één treffer maar daar bleef het bij. In die zin werd het harde werken beloond, en kunnen we vooral over de tweede helft tevreden zijn.

Fotoreportage

Foto’s: dank aan Excelsior MO15-1. Meer foto’s op Facebook.

Neem contact met ons op

Wij zijn nu niet on-line. Zend ons een berichtje en we nemen z.s.m contact met je op

Niet leesbaar? Verander tekst. captcha txt