In Nieuws, Nieuws Vrouwen

Met ingang van het seizoen 2018-2019 is Hans van Heteren aangesteld als nieuwe hoofdtrainer voor onze VR1. Hans heeft een ruime ervaring als voetballer en trainer. Hij is trainer geweest bij zowel de jeugd als bij de senioren. De laatste jaren is hij specifiek bij het meisjes-en vrouwenvoetbal betrokken geweest.  Zo heeft Hans o.a. de Ado jeugd (meiden) en het VR1 team van RKDEO getraind. Hans is nu nog trainer en coördinator bij Graaf Willem uit Wassenaar. Hij is in het bezit van het oefenmeester 1,2 en 3 diploma.

We heten Hans van harte welkom bij De Jodan Boys en wensen hem alvast veel plezier en succes toe!

Neem contact met ons op

Wij zijn nu niet on-line. Zend ons een berichtje en we nemen z.s.m contact met je op

Niet leesbaar? Verander tekst. captcha txt