In Nieuws JO17-4

Niet alleen op papier de kraker want wij stonden met 2 punten los van Haastrecht , die met 1 gelijkspel tegen Woerden al eerder punten had laten liggen maar zeker ook om het feit dat er nogal wat oud Jodan Boys spelers bij Haastrecht in het team zitten die helaas uit wat onvrede gekozen hebben om het elders te gaan zoeken. Jammer natuurlijk want die hadden in de selectie niet misstaan maar ook bij ons waren ze meer dan welkom geheten.

We kwamen dan ook het veld op met wat rookpotten en de ghettoblaster schalde over het terrein , de koppies aan beide kanten enigszins gespannen .

Vooraf hadden we de mannen alleen maar meegegeven te genieten want om dit soort wedstrijden doen we het, die keren met 15-0 winnen in de derde klasse geeft toch niet heel veel voldoening.

Vanaf de start leken we direct behoorlijk aan elkaar gewaagd. Waar Haastrecht bijna alleen maar de lange bal hanteerde probeerde wij ons eigens spel te spelen met kort samenspel, driehoekjes en gewoon naar voren gericht waarbij we ook Haastrecht gewoon onder druk probeerde te zetten. Maar het was zoeken en onze mannen hadden wel direct door dat dit nivo toch wel even wat anders was dan we hiervoor gewend waren. Na wat kleine speldenprikjes van Haastrecht voornamelijk weer door de lucht kwamen wij er goed uit en na een prima een – twee kwam Youri in scoringspositie en haalde verwoestend uit 1-0!!! lekker hoor . Na enkele minuten was het helaas al weer 1-1 na een perfect genomen vrije trap in de verre hoek . Hierna golfde het spel op en neer en kregen we beide enkele kleine mogelijkheden om te scoren . Vlak voor rust kregen we dan toch de 1-2 om onze oren maar onze grensrechter stond al te vlaggen . De op dat moment prima fluitende scheids nam niet eens de moeite om even aan Ton te vragen waarom hij vlagde terwijl toch overduidelijk bleek dat er met de hand was gescoord . Na een korte tijd met discussie werd Ton weggestuurd als grensrechter , eigenlijk jammer dat je je scheidsrechter dan niet mag inwisselen …… . Kort daarop was het rust en was het tijd om de mannen weer op scherp te zetten.

Na rust begonnen we aanvankelijk nog prima en werd de strijd voornamelijk op het middenveld door de sterk spelende Thomas gewonnen en kwamen we er diverse malen prima doorheen en hadden we wat kleine mogelijkheden maar Haastrecht ging steeds sterker spelen en wij verloren de grip op de wedstrijd. Niet veel later werd het dan ook 1-3 na een prachtige kopbal van Jesse Koemans – jawel oud JB! Daarna was het alleen maar tegenhouden en met meer geluk dan wijsheid werd de score niet verder uitgebouwd met nog een bal op de lat. Arnoud groeide verder in de wedstrijd en leek niet meer te kloppen maar konden we nog scoren….. Het leek er 10 minuten voor tijd niet meer in te zitten maar opgeven doen onze jongens echt pas nadat het eindsignaal heeft geklonken.

Na wat wissels aan de kant van Haastrecht en een aanvallende wissel aan onze kant kantelde de wedstrijd toch nog doordat Sam de bal er toch in de kluts nog in kreeg 2-3 kon het dan toch nog?? Koen net weer ingebracht voor een aanvallende impuls kopte net over de lat , nog iets doorgroeien Koen!

Haastrecht kwam nu wel zwaar onder duk te staan en Massine stuurde vanuit het achterveld Ayoup weg die de tweede helft fantastisch speelde weer zijn directe tegenstander zijn hielen liet zien en een prachtvoorzet gaf en geweldig met de kop door Youri werd afgemaakt 3-3!!!!!!!!! Hoe is het mogelijk? Na nog enkele minuten spelen waarin beide nog op zoek waren naar de winst floot de scheidsrechter af . Wat een veerkracht hebben onze mannen getoond en wat trots zijn we op jullie.

Neem contact met ons op

Wij zijn nu niet on-line. Zend ons een berichtje en we nemen z.s.m contact met je op

Niet leesbaar? Verander tekst. captcha txt