In JO13-5M, Nieuws, Nieuws Jeugd, Nieuws JO9-2

Twee teams van De Jodan Boys deden zaterdag 31 maart mee aan het traditionele Paastoernooi van de Amsterdamse voetbalclub SV Nieuw-Sloten en beiden gingen uiteindelijk met de kampioensbeker terug naar Gouda.

Zaterdagochtend won de JO9-2 al zijn vier wedstrijden en kreeg daarbij slechts één doelpunt tegen. Hoogtepunt was de 6-0 overwinning tegen de JO9-1 van de organiserende club. Marnix scoorde vier tegen zijn oude club.

In de middag behaalden de meiden van de JO13-5M twee overwinningen en één gelijkspel en dat was eveneens voldoende voor de eerste plaats. Dat ging niet vanzelf. Het team combineerde vaardig en gaf zelf nauwelijks kansen weg. Maar het benutten van kansen bleek wel een groot probleem. Daardoor bleef de eerste wedstrijd geheel onnodig op 0-0 steken. De derde en laatste wedstrijd moest gewonnen worden om de beker in ontvangst te mogen nemen, maar het winnende en enige doelpunt werd pas in de slotfase binnen geschoten nadat eerder grote kansen op een voorsprong werden gemist.

 

 

Neem contact met ons op

Wij zijn nu niet on-line. Zend ons een berichtje en we nemen z.s.m contact met je op

Niet leesbaar? Verander tekst. captcha txt