In Nieuws, Nieuws Jeugd, Nieuws JO13-1

 

Jodan Boys JO13-1 is winnaar geworden van de speciaal georganiseerde Wintercompetitie voor JO13-1 teams uit de regio. De Goudse sterren pakten na een spannende en beladen finalewedstrijd tegen Nieuwerkerk JO 13 -1 de toernooizege.

Nieuwerkerk -in de poule wedstrijd al een waardige tegenstander-  redde het niet mede door de felheid en gedrevenheid van Jodan Boys. Matchwinnaar Amine scoorde de enige en het beslissende doelpunt vlak na rust voor de Gouwenaars.

In de kleine finale boog ONA een 0-2 achterstand om in een knappe 3-2 overwinning tegen Berkel.

Voor meer informatie: bekijk de speciale Facebookpagina.

Neem contact met ons op

Wij zijn nu niet on-line. Zend ons een berichtje en we nemen z.s.m contact met je op

Niet leesbaar? Verander tekst. captcha txt