In Nieuws, Nieuws Voetbaltechnische Commissie

In Capelle a/d/ IJssel, op het mooie complex van cvv de Zwervers,  speelde Jodan Boys O21 onder af en toe winterse omstandigheden haar derde wedstrijd in de poule.

Op het kunstgras startte Jodan Boys in de volgende samenstelling:

Keeper:Sven (JB 2) ,

Verdedigers:Yusef (JB 2),  Dirk Pieter (JB 2) ,  Ismael (JB O19), 5. Kevin (JB 2)

Middenveld:Tygo (JB O19) , Rayvano (JB 2) , Nadir (JB 2) , Kujtem  (JB O19)

Voorhoede:Korstiaan (JB 2) , Imre (JB O19)

In de loop van de wedstrijd kwamen als invallers , Leon (JB O19) en Ole (JB O19), in het veld.

De 1e helft was redelijk gelijk opgaand. Over en weer wat kansen . Zwervers maakt 1-0 na 20 minuten. Jodan Boys reageert met wat kleine kansen maar Zwervers krijgt een goede kans op de 2-0.

Daarna geeft jodan Boys wat meer gas en speelt vooral op de helft van de tegenstander.

Vlak voor rust scoort korstiaan na een combinatie van Nadir met Rayvano door het centrum de 1-1.

Na rust gaat een sterk JB op zoek naar de voorsprong.  Zwervers moet terug en met goede aanvallen over de vleugels , waar met name Kevin zich laat gelden ,volgen  er kansen en goals.

Korstiaan na steekpass rayvano 1-2, Korstiaan na een mooie aanval over links 1-3.

Tussen de winterse buien door blijft Jodan Boys de betere ploeg en leon scoort nog 2x waardoor de eindstand 1-5 is.

Op 6 februari speelt Jodan Boys O21 haar laatste poule wedstrijd,  thuis tegen Capelle.